My Iklan

Sunday, 12 April 2015

LA LA LA BIRTHDAY GURL

Perancangan yang baik. Dari super MOM kebombp!!  Orang pompuan kan serba serbi kreatif. Banyak idea yang nak dibuat. Agaknya kalau ada masa mesti kita pun rasa nak try buat kek sendiri. Tapi masa pulak nak kena pikir. Kek cantik Tiha dari sis Alienda super duper bakery. Sedap melilit rasanya. Sapa nak order leh jer contact sis Einda ni. Apa apa ajer semua dia leh buat.

Mekda dah kabau since lastweek lagi nak celebrate birthday Tiha. Hari Sabtu, cantik! Kalau hari AHAD mesti hati saya bergolak jugak. Sebabnya hari ahad my niece pun nak celebrate birthday jugak. Time pulak sama. Nangis lah cam ni. Tapi akhirnya tak nangis. Dua dua leh pergi, Yahoo!!!

Birthday gurl punya kek.

Hasil kerjatangan ideya sis Einda....

Tunggu taw ada banyak gambar saya dalam ni - TIHA

'ala relax la ni mukadimah jer dulu' - TIHA
OH kejap, saya nak kenal kan. Ni kawan saya AMMAR. Mama & Ibu Ammar besfren taw. Cer tengok bawah ni. 


Hi... saya lah AMMAR.


Ala TIHA ni tak layan pun saya - AMMAR
Ada aku kesah! Huahahahhaa (gelak notty) - TIHA
Nak majuk lah cam ni - Ammar
Ala jangan lah. Hari ni birthday saya tau. Jom jom kita potong kek - TIHA
Sorry lah TIHA aku nak interprem ngan kek ni taw - AMMAR
Ala tak pernya. Pandang camera tu ammar - TIHA
HAPPY BIRTHDAY TO YOU....