My Iklan

Saturday, 20 October 2012

BIRTHDAY WISH

Salam ceria di pagi ahad yang mulia ini. Pagi yang disinari matahari. Pagi yang indah membuakan hati tersenyum kesyukuran atas kenikmatan yang diberikan. Makin lama hari berganti hari umur semakin menganjak ke angka seterusnya. Allah Maha Besar syukur atas nikmat yang diberikan. Di pagi hari yang penuh ketenangan ini ku ingin mengucapkan SELAMAT HARI ULANG TAHUN KELAHIRAN buat my Lil bro, Mr Adee. Semoga Allah memberkati segala perjalanan hidupmu. Allah telah memberikan limpah kurnia atas dirimu. Moga dapat dijalani dengan dengan segala keberkatan yang diberikan, amin.

To my lil sister, Jemma.....Tq. Segalanya dengan adanya alhamdulillah. I love u as my sister. Moga kehidupan ini lebih bermakna. Satu tujuan satu hati semoga tuhan memberkati. Tiada kata yang dapat diucapkan tanda syukur hanya padaNYA ku luahkan segalanya. Shujud syukur.....amin.

Wednesday, 10 October 2012

ASSEMBLY OCTOBER

Tu dia lamanya aku tak update blog ni kan. Sejak blog berformat baru cam ghini makin slow nak mengupdatenya. Tak ada cerita yang menarik pun untuk dikongsikan kat sini tapi adalah jugak ceritanya. Disekitar majlis assembly perhimpunan bulanan dan sambutan meraikan birthday staff dan penutup syawal. Kiranya tiga dalam satu. Kali ni kita urang invite A & W bagi memeriahkan majlis ini lagi. Pelancaran 5S oleh Datin Shamsinar Haji Shaari. Adanya sistem ni semua meja kena clear. Ayuh kemas yok....