Monday, 11 December 2017

MEMORI 2017

Bab menulis ni jari tak selincah penulis cerpen. Dulunya cita cita memang nak jadi penulis. Tapi akhirnya impian terkubur je. Mungkin minat tu beralih kearah lain. Apa pun sesekali nak jugak menulis cam ni bilamana mood pun baik je ri ni. Cuti public holiday sempena Tuanku Birthday dapatlah duk kejap depan labtop. Belek punya belek teringin pulak nak cek blog. Rindu pun ada. Terima kasih Dep kawan cyber sejak dari dulu lagi tak pernah miss komen blog ni walaupun blog ni dah bersawang sawang. Love u dep.....Tak lama lagi dah nak masuk tahun baru. Tinggal berapa hari lagi pun kan. Sebelum akhirnya 2017 biarlah dapat memorikan perjalanan di sepanjang tahun 2017 ni. Last travel pun bulan oktober hari tu. Last part Concert Charity di Metro Kajang seminggu lepas. Tahun depan insyallah bulan febuary baru nak start travel balik. Doakan semoga panjang umur ku, ya amin.

Photo Perth Travel

My Videographer


Photo di sekitar Kings Park, Bell Tower, Caversham Wild Park, Fremantle & Blue Boat House.


Wednesday, 28 June 2017

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


Selamat Hari Raya Aidilfitri buat teman blogger yang di kasihi. Mohon maaf zahir & Batin. Dah lama ku tak update blog ni. Terasa rindu bagai. Hari ni masuk hari kedua ku berada di negara kangaroo. Hanya poskad Blue Boat House pengganti diri. Ku mohon maaf jika ada salah silap ku di masa lalu. Moga kita jumpa lagi di alam maya.

Saturday, 31 December 2016

NEW YEAR

Azam baru di tahun baru yang akan datang. Pasti akan terlaksana mudah mudahannya. Pada rakan rakan blogger Selamat Menyambut Tahun Baru 2017⧪