My Iklan

Wednesday, 28 June 2017

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


Selamat Hari Raya Aidilfitri buat teman blogger yang di kasihi. Mohon maaf zahir & Batin. Dah lama ku tak update blog ni. Terasa rindu bagai. Hari ni masuk hari kedua ku berada di negara kangaroo. Hanya poskad Blue Boat House pengganti diri. Ku mohon maaf jika ada salah silap ku di masa lalu. Moga kita jumpa lagi di alam maya.

7 comments:

  1. Dod, ko migrate gi Australia ke?
    Selamat Hari Raya Dod. Australia raya makan apa dod?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya dep
      hah hah lau migrate bestnya lah kan
      hang leh singgah sini umah aku erk

      Delete
  2. Oz banyak buaya dod, kau rumah biru tu ye? bawah tu air, ada buaya tak? Perth best kan, aku suka bandar dia kecik je... jalan kaki dari satu ujung gi satu ujung.. makan halal tak susah carik, kedai nasik indon tu pun ada kan... last aku gi tahun lepas, aku gi tak sampai 24 jam, tak tido, aku sampai pagi, jalan2, malam tengok Iron Maiden kat Perth Arena, lepas show terus gi airport tunggu flight balik haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergh!! balik hari je Ang? maacam balik kampog je erk. hari ni lastday aku kat sini. sok aku dah nak balik malaysia dah ni. dua hari ni hujan je perth langit tak membiru wei. dia orang pi naik bas pusing2 town.

      Delete
  3. Hoi Dod, aku tak masuk blog dua bulan, ko tak post apa2 pun pasal Perth. tampal sini ah...
    memang aku dah survey Perth Airport, siap ada tempat mandi shower room besar ada berapa bijik kat public area... so memang gi Perth boleh sehelai sepinggang pun boleh, gi pagi balik malam lepak airport tunggu flight

    ReplyDelete
  4. HAHAHAA dep,
    aku ni pemalas lah. Tak tahu nak atur bicara dalam blog
    cam no. mmg banyak gambor Perth boleh ku kongsi kan dep
    Nanti lah aku try na

    ReplyDelete
  5. tak yah cerita pun takpelah... tampal je foto...

    ReplyDelete