Wednesday, 14 November 2018

SHANGHAI

Kali ni ai rasa macam tak cukup masa nak habiskan jalan kaki kat Disneyland Shanghai ni. Luasnya tempat dia. Jarak antara satu sama lain jauh jugak. Orang Cina suka berjalan. Dia orang suka bersenam so tak jadi masaalah lah kalau nak jalan jauh jauh macam ni. Kena orang pemalas macam ai ni hah, hambik ko! Boleh jadi krem kaki wooo.

Sebenarnya ni cuti tanpa dirancang. Tetiba ada yang suggest nak gi sini. Kita start daripada Shanghai ke Suzhou one night kemudian naik balik ke Hangzhou one night passtu patah balik ke Shanghai untuk 3 malam bulan purnama. Nasib baik autumn so tak lah sejuk sangat. Disneyland ni ai pergi hari ke 4. Nanti ai cerita lagi. Nak tunjuk gambar dulu na.


2 comments:

  1. itew pun dah pegi ke Hanhgzhou - Suzhou dan Shanghai tetapi entri nya x dok lagi ehehe..disneyland ni tak masuk dlm list..ckp pasal bersenam ni..rakyat msia paling malas nk bersenam tau..ri tu JM ke Guangzhou..org tua2 lepas kat taman..buat exercise..tu sbb jangka hayat dorang panjang

    ReplyDelete
  2. Dod
    2 foto je? ke busy tak sempat update blog

    ReplyDelete