Monday, 21 September 2020

SORT VACATION


Musim Covid tak dapat nak jalan jauh atau keluar dari Negara Malaysia. So terpaksalah pilih area negeri dalam negara sendiri. Jadilah kan daripada tak ada (hahahaha). Sebenarnya windu sangat nak gi travel ni. Nak relax relax kosongkan otak yang berserabut. Dapat tengok view hotel cantik pun dah boleh release semua. Doakan moga selamat perjalanan kami nanti.

 

2 comments:

  1. Aku nak balik Malaysia pun sampai sekarang tak boleh. Border belum bukak untuk foreigner. Leceh macam2 undang2 nanti nak ikut.
    So duk diam2 kat Singapore dulu dan kerja. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala siannya. Tapi kali ni PKP tak lah serius sangat dep. Still ikut SOP. Roadblock kat bangi pun tak banyak. Satu je tak dak lagi WFH hahahahaa

      Delete