My Iklan

Saturday, 20 October 2012

BIRTHDAY WISH

Salam ceria di pagi ahad yang mulia ini. Pagi yang disinari matahari. Pagi yang indah membuakan hati tersenyum kesyukuran atas kenikmatan yang diberikan. Makin lama hari berganti hari umur semakin menganjak ke angka seterusnya. Allah Maha Besar syukur atas nikmat yang diberikan. Di pagi hari yang penuh ketenangan ini ku ingin mengucapkan SELAMAT HARI ULANG TAHUN KELAHIRAN buat my Lil bro, Mr Adee. Semoga Allah memberkati segala perjalanan hidupmu. Allah telah memberikan limpah kurnia atas dirimu. Moga dapat dijalani dengan dengan segala keberkatan yang diberikan, amin.

To my lil sister, Jemma.....Tq. Segalanya dengan adanya alhamdulillah. I love u as my sister. Moga kehidupan ini lebih bermakna. Satu tujuan satu hati semoga tuhan memberkati. Tiada kata yang dapat diucapkan tanda syukur hanya padaNYA ku luahkan segalanya. Shujud syukur.....amin.

6 comments:

  1. Dod, kalo ko tak taruk lil bro,
    aku pun tak tahu sapa nye besday dod.

    smua gambo pun ada.

    Jangan marah dod, aku gurau je...lawa kad tu, lagi lawa dari HALLMARK nye.
    chewah.

    ReplyDelete
  2. ramainyer besday boy & gugurl, satu tarikh ke diorang ni dila? Anyway, happy birthday untuk diorang jugak.

    p/s: cantik kad tu, creative!

    ReplyDelete
  3. hahhaha dep....
    nasib ada Lil bro tu kan
    happy birthday for adee ekcelly
    Wah kalah HALLMARK erk dep
    30 minit buat....sebelum jam 12. Nasib baik dapat siapkan
    tq dep...

    Oh orga
    sorry lah aku lama tak update blog ni
    ntah lah aku nak buah entry baru cam susah je
    birthday tak sama tapi dia meraikan birthday Mr Adee as someone special. wow great kan ORGA.......

    ReplyDelete
  4. alaa ayu temenan toh adik mbakyu iki.., iiHHIkk

    ReplyDelete