My Iklan

Wednesday, 10 October 2012

ASSEMBLY OCTOBER

Tu dia lamanya aku tak update blog ni kan. Sejak blog berformat baru cam ghini makin slow nak mengupdatenya. Tak ada cerita yang menarik pun untuk dikongsikan kat sini tapi adalah jugak ceritanya. Disekitar majlis assembly perhimpunan bulanan dan sambutan meraikan birthday staff dan penutup syawal. Kiranya tiga dalam satu. Kali ni kita urang invite A & W bagi memeriahkan majlis ini lagi. Pelancaran 5S oleh Datin Shamsinar Haji Shaari. Adanya sistem ni semua meja kena clear. Ayuh kemas yok....

4 comments:

  1. amboi...meriahnyer,siap ada A dan W lagi.ingatkan budak-budak jer suka, hehe...

    ReplyDelete
  2. dod mana post lagi satu tu dod?
    hehe.

    eh ko ni boleh minum root beer A&W ke

    ReplyDelete