My Iklan

Friday, 4 July 2014

ANGKA ENAM

Dah masuk hari keenam kita hari ini berpuasa. Kejap jer masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah masuk angka enam, alhamdulillah. Biarpun umah Bangi ni bermasaalah tentang ayer yang terpaksa kami bermarathon saban pagi jam tiga alhamdulillah perjalanan ini terpaksa dihadapi dengan penuh sabar. 

Sabar lah erk biarpun ngantuk ngantuk mata ni dibuatnya. Masuknya rehat setengah jam di opis bukan leh tidor erk. Ada kumpulan bertadarus dan ada kumpulan masing masing. Pihak management telah menghadiahkan alquran pada setiap staff  sempena bulan ramadhan ni. Syukran alhamdulillah. 

Untuk audit 5S pulak masih tak sampai sampai lagi kat tempat aku ni. Mungkin hari ni kut. Tak sabar nak sepah sepah meja ni (hehehe). Bak kata JM  6S aku setuju tu. Sebab aku pun follow yang terhujung sekali tu kan, Mana nak kemasnya lau meja penuh dokument sentiasa. Ala kalau pandai kemas boleh jer kan tapi alasan malas cam aku tu sampai bilalah tak sampai matlamat 5S ni.

Sumber dari Iphone.....
Doakanlah aku supaya tak dapat NCR ari ni ek......

4 comments:

  1. Ahaksssss S ke ena tu wajib di amalkan sbb S ke 5 sentiasa amal jadi utk S ke 6 sentiasa sorok
    Bestnya group tadarus dpt hadiah alquran d opis Jm bawak je al Quran sendiri x kisahlah kan janji boleh bertadarus. Jom kita beramal :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai lar ni Auditor tak sampai2 lagi ni JM
      lambat bebenor ler....

      Delete
  2. saya punya 5 S minggu depan waaaaaaaaaa....... menyampahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah mekda aku punya Audit rini siap sudahh....
      yeah dah leh uat sepah sepah (hahaha JM)
      tak dek NCR ri ni Yahoo

      Delete