My Iklan

Monday, 21 July 2014

MAJLIS

Salam harmoni buat sahabat blogger yang di kasihi.
Tinggal seminggu lagi Ramadhan bakal meninggalkan kita semua. Semoga kita semua dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna, amin.

Aktiviti Company sempena bulan Puasa ini adalah Iftar bersama kanak kanak jagaan Baitul Hidayah di Puchong pada hari Jumaat yang lepas. Alhamdulillah perjalanan yang sangat baik. Segalanya berjalan dengan lancar. Ramai rakan rakan opis yang yang turut serta dalam majlis ini.

Director Office bergambar bersama kanak kanak yang diraikan.


Bersama Pengetua Pusat Jagaan Kanak Kanak Baitul Hidayah serta menyampaikan duit raya.
Persembahan nasyid dari anak anak yatim Baitul Hidayah.


'Beautiful Eyes'. Amat tertarik dengan mata anak ini.
'Fathi' wajahnya bersih. Sungguh shommel... geramnya
Oh ini Ammar ye. Ammar mewakili adik adik di pusat jagaan Baitul Hidayah ini.
My Boss yang diterbangkan dari Dubai....
Our MC yang cukup bertenaga...

8 comments:

  1. Hoi dod, so majlis ni ko buat apa dod? Susun kerusi meja? Tukang serve nasik? Jaga kaunter minuman? Tukang buat banner? Or eksyen petik dua tiga gambo dan makan2 je.

    Gurau je dod.

    ReplyDelete
  2. hak hak hak DEP
    keje aku main ngan gambor jer hah
    aku tukang telek telek budak2 ni hah dep (hihi)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya
    maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  4. CPL, Tq
    salam Aidilfitri
    Moga bahagia selalu aok

    ReplyDelete
  5. Best kan Dila kalau sama2 dapat meraikan bulan Ramadhan dan Syawal bersama anak-anak yatim nih

    psst : JM tertunggu2 alamat dari Dila tau...mau ngepos kad raya ma..email alamat ke JM boleh..kalau sudi :-)

    ReplyDelete
  6. TQ jm...
    Alahai JM dilla terlufer...sorry
    wassupp me pls. Phone num ada belah kanan tu kat acct FB leh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa..dear email terus ke jarimanis76@gmail.com coz tak dapat tengok lah..
      jap lagi JM mau ke pejabat pos

      Delete
    2. JM tq....
      sorry lambat reply
      Baru dapat jenguk ni

      Delete