My Iklan

Sunday, 11 January 2015

PRINCESS ANNA

Bak kata orhang putehnya Frozen Fever. Cam ghitulah lebih kurang. Asalnya memang aku tak faham pun pasal Frozen ni almaklum aku tak tengok TV. So disney channel pun aku jarang tengok. Ada la dengor citer dari kengkawan anak anak depa lau duk depan tv melekat bila nengok Elsa & Anna. Apa lah citer tu agaknya erk. Sian Aca asal citer pasal Frozen aku lak terpinger pinger.  tak mengikuti zaman betul hahaha!!

Anna: Do you want to build a SNOWMAN......
Ayat ni lah pertama kali aku dengar bila Aca nyanyi nyanyi
ACA: Maksu, Aca nak baju Anna & Elsa
Maksu: Kat mana pulak maksu nak cari baju baju ni Aca. Nantilah maksu cari kat kedai Custom
kalau ada erk. 
Aca : Aca nak baju ni maksu
Maksu : Okey nanti maksu beli untuk Aca
Gigih aku mencari baju idaman dia. Ada nampak kat ALAMANDA eh tu baju Anna. Demi dia aku sanggup cari. Tapi malangnya aku tak sempat nak ambik gambar dikala dia sangat seronok dapat memakai baju idaman dia tu. Ada kat IG aku sempat snap dua tiga ketul gambar. Kali ni pulak aku jalan jalan kat Bangi Gateway aku nampak pulak baju ELSA. Ni lau dia dapat mesti dia suka. Ada crown sekali. Quality baju sangat good. Walaupun madeinchina quality tetap anggun. Aku pilih yang besar sikit supaya dapat pakai lama.

ANNA : You don't have to keep your distance anymore.

100% dia suka. 
Her birthday 27 dec so inilah hadiah birthday dia. Dia puas hati dapat dua Anna & Elsa. Sebab tu dia senyum tak henti sampailah bateri kamera padam (hehehe)


ANNA : It's not nice to throw people....


Anna : Do you want to build a SNOWMAN....


Anna :  It doesn't have  to be a SNOWMAN...
Gigih aku apal ayat ayat Princess Anna ni taw


Senyum sampei ke tinger erk komer....
Baju ni aku beli kat  MAHIRMODA Bangi Gateway
Serius aku cakap quality baju sangat good good
Mungkin ada grade ABCD. Tapi mahirmoda Grade A punya .
Crown tu Sepuluh hinggit jer ada yang lima hinggit tapi masa tu aku tak nampak.


ANNA: Olaf , you're melting
Olaf : Some people are worth melting for.....

Hope Aca happy. Impian terlaksana sudah. Insyaallah apa adanya maksu akan cuba sedayanya. 




12 comments:

  1. untung Aca dapat maksu yg penyanyang ni..sanggup g cari utk Aca...so cute si Aca dengan aksi seorang model tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam JM
      untung sokmo aca erk
      Kebetulan maksu ada sikit batu masatu rezeki aca lah
      Lau x kna tggu bulan ngambang tiap 26 baru leh senyum sikit nk shopping2 ni kan.....

      Delete
  2. Dod ko gi bertapa ke? Lama tak bersiaran?
    Happy birthday aca, tahun depan mintak present yang mahal sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dep
      Akuni kkadang terlebih mood kekadang angan angan jer rajinnya
      Ni baru nk reply subuh2 pagi dep

      Delete
  3. kecik kecik dah pandai melaram, ada bakat jadi model ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ewan,melaram kcik kcik ni yg takut sampai kebessor sok erk hihihi

      Delete
  4. Replies
    1. Tq one....
      Comel frozen lah tu
      Frozen fever zaman ini

      Delete
  5. Salam datang sini dan follow, cantik-cantik gambarnya :D

    ReplyDelete