My Iklan

Sunday, 21 December 2014

Yang Terindah...

Hari ni dapat jumpa dengan cucu cucu anak buah yang comel lotey. Rindunya lah haih. Ada cucu yang dah umur setahun baru jumpa. Bukan hilang atau kemana. Atas sebab sebab yang tak dapat dielakkan makanya hari ini sebagai sejarah. M E D I N A, dah nak setahun beberapa hari lagi. Mungkin dekat dekat tarikh birthday ngan Aca. Tahun depan lah kita sambut sekali ye 1 january Okay....

G o o d NIGHT everyone

Selamat malam

8 comments:

  1. Wahhh sedap nama... Abis la kesian kena jadi model si Dod.

    ReplyDelete
  2. Comelnya....kecik2 dah kena jadi model he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa....
      insyallah birthday medina 30 jan ni
      mmg nak shoot photo dia nanti

      Delete
  3. salam Kak.......
    baby memang comelkan.... bersih tulus mulus je... anugerah dari Syurga

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq One
      mmg comel sesangat
      nak pulak kat orangs
      lagi lah buat orang yang dukong tu sukaaa mbangget

      Delete
  4. hi dilaaaa...heheh jumpa lak blog hang

    ReplyDelete
  5. sorry dep...
    aku dah lama tak mengadate blog aku ni
    terima kasih dep ang jugak tak lupa singgah sini
    ** tu lah nama M e d i n a
    lau ang tengok mesti geram nak cekek (hehehehe)

    ReplyDelete