My Iklan

Tuesday, 3 February 2015

THE LARGEST CARNIVAL FROZEN KIDS KARANGKRAF2015

Masa yang ditunggu tunggu oleh semua Princess Elsa & Princess Anna pada 1 Feb 2015 bertempat di perkarangan Pejabat karangkraf di Seksyen 15 Shah Alam pada hari Ahad lepas. Seminggu sebelum acara ini berlansung Princess Aca lah kanak kanak paling gembira hingga makan pun dah terasa kenyang jer hah. Tu dia saiko sungguh aura FROZEN ni. Gigih abah dan mama aca datang kesini  demi untuk menjadikan impian princess merasai suasana gathering gilang gemilang ini Pihak KARANGKRAF mengadakan event ini buat pertama kalinya. Dengan cuaca panas terik ibu bapa rela berdiri dibawah sinaran matahari yang bermandikan peluh peluh cinta Frozen elsa & anna termasuklah diri aku sendiri. 

Lebih kurang seribu kanak kanak yang mengayakan kostum Elsa/Anna yang bertemakan filem animasi disney ini. Tak terpikir aku nak cari wig rambut blond tu. Memang kreatif lah mak pak anak anak ini semata mata untuk menghayati karektor princess yang semakin jadi pujaan. " Do you want to build a snowman...."


De Making
Harus posing dulu ghitew.....
Hang Tuah & Princess Elsa dinobatkan pemenang bagi kategori pakaian terbaik. Dalam Frozen Disney owang putih mungkin Olaf jadi Hang Jebat lah cam ni.

6 comments:

  1. huhu kalau pincess Aca pakai rambut blond tu mesti lagi cun.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi aku pun x terpikir rambut tu
      next try cari kat online lah cam tu

      Delete
  2. foto last paling best dod.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu moment anak depa dok menangis lah dep.....hahaha

      Delete
  3. sekarang anak2 dah beralih kepada colour biru lak, kalau dulu warna pink jadi pilihan : )
    comeiii2 anak2 kecik nie menggayakan baju colour biru... frozennn

    ReplyDelete
    Replies
    1. tUL MIESHA...
      My niece pun banyak enau koleksi frozen ni
      dua tiga pasang
      pe pun asal happy sudah lah erk
      kita pun bahagia hehehehe

      Delete