My Iklan

Sunday, 24 July 2016

OPEN HOUSE RAYA

Semalam dapat invitation dari ex-rakan kerja yang saban tahun kami tak pernah miss beropenhouseraya kat Kinrara ni. Tahun ni dapat pergi lak ngan rakan yang bermastautin di Paris. Bertambah meriah semalam. Dekat opis dulu kami ni satu group yang sangat akrab. Outing sama sama-sama. Bila masing masing dah berkeluarga masa agak terhad sikit lah.

Tuan rumah menyambut kami....

Tuan Aydeen junior

Kuih raya yang legend! Terasa macam orang orang dollu yang buat cam ni. Memang sedap giller...

Ayra Irina. Terima kasih tuan rumah kerana menjemput kami semua.
Bersua pulak dengan xboss kami dulu. Di Hari Raya disini kita semua bertemu.

Jauh datangnya dari Pareh ni.

Macam ada jodoh je....seronok jadi budak kecik dapat kumpul duit raya kan.
Terima kasih Alan & Ika. Insyallah panjang umur kita jumpa lagi.

4 comments:

  1. Terbaiklah dod food photos tu semua.
    anyway, dod blog kau aku nak baca aku akan pakai tablet.
    aku tak pakai laptop. Ada gangguan gitu. Hoho.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala ye ke,
      canggih ko dep dah tak pakai PC
      guna tablet/ phone gambor memang nampak cun
      guna PC tak berapa lah sangat

      Delete
  2. sedapnyaa. btw, selamat hari rayaaa =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya sedap mbangget bila dah lapar :-)
      selamat hari raya fii

      Delete