My Iklan

Saturday, 23 July 2016

Syawal lagi

Belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya pada rakan rakan blogger yang sentiasa diingati dan dikasihi. Dah lama jua dilla tak update blog ini. Pastinya dilla sangat merindui semua. Mohon maaf jika ada silap dan salah terlepas bicara. Dilla sentiasa mendoakan yang terbaik pada kalian semua.


Masih lagi di bulan Syawal. Pastinya kita pun sebok dengan jemputan open house raya dimana mana. Tutup dapur sekejap kata orang tu.Jap lagi dilla nak round blog kawan kawan semua okay.

2 comments:

  1. Selamat hari raya Dod, banyak kau dapat angpow?

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak lah jugak dep, biarpun aku dah tua (hehehe)
      ada gak owang sian kat haku erk

      Delete