My Iklan

Monday, 24 September 2012

GEGURLS

Hari ini patutnya aku cuti fullday tapi terpaksa pi opis jugak ambik sekerat hari ja. Tak apalah asalkan dapat cuti ari ni alhamdulillah. Macam aku habaq hari tuh bulan ni memang bulan airmata. Sabtu lepas Ajies bro twins fly jauh untuk mencari ILMU. Malam ni giliran twins pulak nak flyback to TANTA. Sat gi aku nak pi airport. Nak babay babay kat depa ni. Sedih lah pulak no. Semua anak buah aku memang terlalu rapat. Sorang tak ada akan terasa ketiadaannya. Buat kaksu & kak Yong. Maksu ill' miss u again. Jaga diri moga diberikan yang terbaik dalam kehidupan.Pada Jemma, tq. Sbb tolong cover kerjaku didepan nu. Nak gerak dah ni. Jumpa lagi semua.
Ketiga tiga ni jauh dah tapi dekat dihati maksu.
Twins telah selamat berlepas malam tadi jam 8.30 malam. Alhamdulillah kali ni balik Mesir bersama rakan rakan serumah. Tahun ni merupakan tahun kedua Twins berada di Tanta University. Ada empat tahun lagi Twins harus berada disana. Maksu doakan kejayaan kalian berdua, amin. Last sekali 1 oktober anak buah aku yang sorang akan balik ke Tanta jugak. Lar ni class tak mula lagi jadi dia harus lepaking lama lama kat Malaysia. Penerbangan yang terakhir lah tu kiranya hehehehe.

4 comments:

  1. oit maksu...masih melayan air mata lagik? hehe...tengah menunggu post ko pasal johor, chaiyo !

    ReplyDelete
  2. Sebab tu la ada pepatah jauh di mata tapi dekat di hati.... sabar ye Kak Dila... nanti ada rezeki boleh la terbang ke sana

    ReplyDelete
  3. Orga blog ni nk posting dh berwajah baru. Mcm x best je....terkial2 gak lagi. Tu entry legoland aku lambat je

    ReplyDelete
  4. yeke dah berwajah baru?aku punya sama jer dari dulu sampai la sekarang...biar lambat, asalkan best, muahaha...

    ReplyDelete