Friday, 5 September 2014

HITAM KUNING

Menarik tertarik dengan warna ini. Rasanya walaupun dah seminggu masih ada kesempatan nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat Salleh & pasangannya Adelia. Kenduri Leh minggu ni aku tak dapek nak gi. Jadinya lastweek berkunjung kenduri di sebelah pengantin pompuan dengan Jemma. Walaupun dah lewat sampai tapi tetamunya masih ramai. Tak lah rasa malu den hehehe. Sodaplah masakkan pengantin. Ado daging masak hitam passtu makan ngan nasi panas....wallawey. Tapi gambor tak do. Cukup lah sekadar cerita ajer.

Hari ni aku demam ni. Demam selsema. Dah telan ubat dah ikut masa alhamdulillah dah beransor baik. Esok tak dek pun plan nak gi mana. Nak rehat ajer lah sebab selsema pun tak baik lagi.

Lawo kan. Combination color acik suko lah....


Dah duduk lama tu ammar pun cam bossan jaaaa.
Ibu Ammar dok ngalid sembang tu. Acik dilla pun dah nguap nguapjugek.

7 comments:

  1. thorbaik la dod..
    ko dah macam official photographer lak kualiti dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai DEP terharu lah den
      aku x sihat lah sorry tak dapat nak kunjung blog hang

      Delete
  2. Replies
    1. Ewan, almaklum harimau tengah mengaum... hehehehe

      Delete
  3. ha'a..mmg menyerlah warna hitam kunig ni..pasangan pengantin pun segak dan cantik..selamat pengantin baru buat mereka..hrmm...nk pilih merah + hitam cantik x eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM mesti cun ngan Pilihan kaler hang tu
      jangan lupa jemput daku bdalam iringan hari bahagia mu nanti kay ;-)

      Delete
  4. Whats up very nice blog!! Man .. Excellent .. Superb ..
    I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
    I am glad to seek out so many useful info here in the publish, we'd like work out extra
    strategies on this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

    Here is my page; free $50 psn codes

    ReplyDelete