My Iklan

Sunday, 9 November 2014

WEEKEND

Cuti weekend duk umah je kali ni. Esok dah mula kerja. Dua hari cuti cam tak puas je kan. Kalau nak puas cuti lah sebulantry tengok canner. Without gaji boleh tahan ke, hahaha. Tinggal esok sehari je aku kerja. Lusa aku dah nak cuti dah kawan. Aku nak cuti puas puas biarpun selama tujuh hari ni termasuk sabtu ahad. Aku nak relax kejap. Cuti dalam Malaysia je pun. Nak terbang passport dah mati noks. Aku nak renew tahun depan lah. Kalau panjang umur leh gi jalan lagi atas ticket sponsor. Hahaha ayat tak leh tahan.

Hari ni aca datang bangi. Rindu aku dengan dia. Walaupun last week dah jumpa tapi aku tetap rindu. Biarpun datang kejap jadilah. Asal dapat tengok aca pun jadilah jugak. Aca pereksa nombor 4 kat skolah kebangsaan. Sekolah ugama tak tahu lagi katanya. Maksu janji nak bagi scooter (bukan yang real) punya erk. Tapi dah dapat nombor 4 tu tak dapeklah maksu nak tunaikan. Kalau dapat nombor satu itu janjinya.

Apa pun walaupun aca tak dapat hadiah POSING tetap anggun, hehehe. 



6 comments:

  1. Ala dod, ko kalau pergi kerja pun snap gambo sana snap gambo sini je pun....

    hahaha..

    Ampun Dod.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dep aku baru nak singgah UMAH hang
      hang dah sampai umah aku dulu
      aku gi ikut kawan aku keje dapat duk otel free
      saban taun cam tu lah aku ngan sorang lagi ni ngikut sama
      tapi sayang kawan aku ni dah kahwin ada anak so laki tak kasik pergi
      jadinya aku sorang je yang dapat gi....gigit jari kawan aku tu dep,
      hahahhaa (gelak syehtan ni )
      x sabau aku nk gi cuti dep. boring aa keje je
      sesekali nak relax2 tak dek gangguan ghitew
      (yok yok en je kan)

      Delete
  2. lama nya nk pegi bercuti..7 hari tu..apa2 pun epy holiday wlalaupun kat dalam msioa yg penting CUTI..itu yg paling BEST!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha JM
      cuti dalem malaysia je
      jumpa lagi na thanks

      Delete
  3. comeii nyer aca : )
    seronoknya jalan2. selamat bercuti

    ReplyDelete