My Iklan

Thursday, 6 November 2014

RESTORAN ASAM PEDAS BANGI

Anak buah nak belanja katanya maksu mesti pergi. Okay lah terima kasih kerana sudi belanja. Suka sangat makan kat sini sebab ada menu telor itik. Makan kat Restoran Asam pedas Bangi kat seksyen 7 nu. Dekat ngan JPJ tu hah. Petang lepas officehour tak lah ramai sangat orang. Dah sampai sini mestilah order masak lemak telur itiq. Sapa yang suka memang jadi favourite lah kan.

Makan santai santai santai. dilla order ikan kembung masak sambal, kankong goreng ikan masin, daging masak kicap. Tang masak kicap tu memang best lah jugak miskipun ada yang daging liat sikit.

Nasi bungkus cantik cam ni. Time lapar tak cukup satu ni 

Dua menu terlupa nak snap. 

Air soya cincau. Sodap...

Harga boleh lah tahan. 

10 comments:

  1. Dod mentang2 orang blanja, semua ko order ye?
    Anyway, kalau kedai ni taruk asam pedas so its their specialtiy la ye? Sedap?
    Apa pun foto2 lawa dod...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah dep aku ni pantang org banjer
      semua nak diordernya
      habislah kempis wallet irg tu hah
      pe pun telor itik memang sodap lah haih
      *foto guna iphone ja

      Delete
  2. aduhh menarik nyer nak kene cuba gak ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lah try skali wa
      kekadang citarasa ni tak sama
      cuma tempat tu best aa santai santai

      Delete
  3. Sedapnyer lauk: )
    Tak pernah lg makan kat sini, boleh laa try kat sini lak
    Kedai pun nampak cantik dan bersih ; )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha, tempat ni mmg berseh
      lau gi toilet dia urang pun mmg nampak berseh
      tapi x tau lah kalau musim hujan ni kan
      ada gak menu ikan patin kat sini

      Delete
  4. loh..nape x oder asam pedas...kedai tu mesti specialist asam pedas kan
    ishh sedap pulok masak lemak telur itik tu..makn nasi beralas daun pisang..bertambah selera tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. OH JM my pren
      sonok nya aok asyik gi jalan ajer erk
      dilla x order pun asam pedeh tu
      sebab menu nak kejor telor itik tu lah
      pe pun sambal ikan kembung tu mmg sodap

      Delete
  5. hamboi dila...terliuq nih ! aku jarang singgah sek 7, pegi situ pun sebab nak menerai sup urat ketin. not bad tengok restoran ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi ORGA :-)
      cubalah hang try makan sini
      febret aku teloq itek ..... mbekkkkk (eh tu kambeng) !!
      urat keting aku jarang singgah dah
      hang mai sini try cuba kalo

      Delete