My Iklan

Monday, 10 November 2014

PAPARICH

Tengok tajuk tittle ni cam orang kaya je citernya. Naper erk dipanggil paparich ni. cam dah sinonim ngan nama dia. Kut lah diubah jadi mamarich cam tak kena ja. Apa pun sinonim pada setiap nama ada keunggulannya.

Citer dulu semalam. Kakak teman banjer dinner. Untunglah ada orhang banjer kan. Rezeki namanya. Teman suka enau makan kat sini. Tempat cool relax. Malam tu orang tak ramai sangat. benornya udah lama tak gi sini. Semua siap dah bercermin bagai. So aircond pun cool lah. Teman suka makan porridge kat sini. Malam tu order porridge ja. Anak buah teman yang lain depa orderlah apa yang depa suka. So banyak gambor food ni bukan teman sorang yang makan erk (smile).

Ni paparich dekat ngan deretan kedai FAREEDA yang baru tu. 
Three  layer tea. Bawah tu cam gula merah ja. Sedap? Boleh lah

Porridge. Semua ni snap guna iphone. Dah masuk dalam pc resolution iphone cam ni lah jadinya.

6 comments:

  1. Takde glare cahaya lampu ye dod.. aku sakit hati ambik gambo dari atas ni pasal ada tompok2 cahaya gitu...

    ReplyDelete
  2. DEP, VIEW YANG NAMPAK KUSI TU aku amik guna gopro
    gigih aku nak uat gini dep wei hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. HEHEHHE miesha should try
      makan time ujan lagi best

      Delete
  4. Belum pernah masuk paparich ni dilla he he he

    ReplyDelete
  5. Wa try lah mangan kat situ
    no bad dear

    ReplyDelete