My Iklan

Tuesday, 18 August 2015

LAST SYAWAL

Dapat last jemputan OPEN HOUSE Hari Raya di rumah ibu Ani. Habis kelas terus serbu rumah Ibu Ani. Menu sodap sodap lah haih. Lagipun waktu tengahari tu. Pastinya semua orang dah lapar.

Aku diantara yang terawal sampai. Memang kena waktunya lah kan. Ammar goodboy hari ini. So mama Ammar boleh lah makan banyak kan. 

Ibu Ani menyambut tetamu yang datang.
Marah tul DAK ni ngan ai (hahahha)
Dak ni nak main camera ai. Mana boleh... dijelingnya cam ni hah.
Masakkan orang dollu  dollu memang cukup power
Wafda maintain ayu je.
Haritu dapatlah gi dua buah rumah. Acara penutup Syawal. Ada panjang umur jumpa lagi ditahun hadapan.

4 comments:

  1. paling best bila dapat jemputan open house...time ni lah nk eratkan silaturrahim kan Dila

    ReplyDelete
  2. JM lau open house mmg best aaa
    dapat jumpa semua

    ReplyDelete
  3. travel mana dod?
    Anyway aku nak komen satu benda la blog ko ni dod, kenapa dah takde gambar makanan? kenduri2 open house gini ambik la foto makanan banyak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya lah DEP
      aku jarang dah nak amik food punya angle lar ni
      JJCM tak macam dulu dah
      ** aku nak gi cari sejarah DINASTI hehehehee dep

      Delete