Saturday, 16 November 2013

SELAMAT MALAM MINGGU

Huahhh lamanya pintu umah kena kunci ni. Tuan umah tak balik lagi. So tak dapatlah nak balik umah cam selalu. Ni dah balik ni banyak cerita yang nak dikongsi. Rasa rasa esok je lah kita sambung erk. Mata teman dah ngantuk sangat ni..... Bye bye


10 comments:

  1. Assalamualaikum tuan rumah...... kami nak datang raya ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...masuklah mekda. baru balik dari utan ni fenat lagi. jap kawe buat ayer erk

      Delete
  2. Wah dod... ni ko redah hutan rimba mana ni dod?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha dep...
      ang x tahu penat giller masuk utan panjat gunung bagai ni
      nanti aku story later erk.....

      Delete
  3. Assalamualaikum dan salam kenal..
    tak tahu nak komen ape.. sebab baru nak blog walking nie :D
    moga ceria selalu ..

    ReplyDelete
  4. Bila nak start kongsi citer ni..eh..binatang pa tu..spesis monyet ke..kat mana tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam JM
      wah dah balik erk
      mesti best tuuuuu

      Delete