My Iklan

Wednesday, 23 October 2013

BYE EMY....

Cepat sungguh masa berlalu. Sedar tak sedar dah nak sampai ke penghujung percutian anak anak buah ku kini. Cuti empat bulan tu sekejap enor rasanya. Malam ni Emy akan fly back to EGYPT. Sedeh pulak erk. Kak Yong & Kak Su baru sampai dua hari lepas. Dia urang ni satu Uni. Rumah pun tak jauh mana. Dekat dekat ajer katanya. 

Petang tadi lepas KPI cakap kat boss nak balik awai. Nasib baik KPI cepat. Setengah jam ajer hah. Kul lima setengah merempit terus lima minit sampai umah sudah. Aca dah tunggu kat pintu rumah. Miss u lah ACA. 

Cuaca suam suam je petang ni. Hujan di tengahari tadi gamaknya. Kul enam tadi abah & mama Aca gerak ke airport pulak. Maksu tak dapat nak hantar kali ni. Goodbye kat sini je lah erk Emy.....

lagu dua tahun setengah lagi Emy dah boleh balik Malizia Insyaallah.....


10 comments:

  1. Gi egypt la dod ikut budak2 ni.
    Ko gi panjat piramid tu, sampai atas bleh snap gambo padang pasir.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep one day insyallah
      akan ku cuba
      lau ada rezeki gi sana erk hehehe

      Delete
  2. Pas ni semua dah gred tauke besar dah boleh buka spital untuk semua anak + anak anak buah yg jadi doktor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekda lps ni moksu pencen sugncontract duk depan lobby lak erk hahahaa

      Delete
  3. Dr muda..... ;)

    dak acha yang chumel.... suka tengok mata dia..

    ReplyDelete
  4. lama betul cuti sampai 4 bulan...syok betul zaman belajar, hehe...ikut la sekali dila, pegi egypt tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ORGA
      cuti lama betul depa ni
      puas duk malaysia kali ni
      tggu tahun depam lak

      Delete
  5. Bestnya..dpt belajar di Egypt..mcm JM ni pendidikan tak layak tuk ke sana..just simpan duit je lah baru leh jejak Egypt tu (berangan lagi nk travel)

    ReplyDelete