My Iklan

Tuesday, 7 October 2014

COUNTING THE DAYS

Mesti ada yang ingat dilla nak fly kemana pulak kali ni, ngeh! Masa cepat berlalu. Dum dam dam bee dah masuk tiga bulan twins cuti summer kali ni dah nak fly balik Mesir. Sabtu ni dia urang dah nak terbang balik. Cepatnya lah kan. Maksu going to miss u gurls. Gelak tawa twins tinggal minggu ni jer lah. Kebiasaanya kat rumah cam tu lah. Pepagi dah dengar twins ni gelak gelak. Ada jer cerita yang buat dia urang happy bersama.

Semalam Isnin maksu sebok kat dapor buat kuih raya untuk dia urang. Hari Sabtu kelmarin lau ikutkan dah siap dah semuanya tapi almaklum raya kan. So kenalah repeat lagi. Buat kuih yang simple jer asal dia urang suka makan. Lagi dua tahun dia urang ni nak habiskan study. Dah masuk tahun empat maknanya lagi dua tahun lagi lah kan. Twins ni punya hobi yang serupa. Dua dua suka menjahit, dua dua suka ambik gambar especially dalam bab Video memang best lah kerjaseni dak dua urang ni. 

Photo raya Haji semalam....
Ni semua anak buah dilla & abah mama Aca 


4 comments:

  1. Dilla..kemana menghilang..lama x update
    SR pun dh sembulan x jengah blog huhuh

    so sweet anak buat Dilla yg twin ni..serias benar susah nak beza..6 tahun di mesir? kursus apa yg dorang ambil tu..dua2 attend kursus yg sama ke

    ReplyDelete
  2. salam JM
    dilla ada tapi nak update tak dak cerita lah
    SR senyap seketika insyaallah akan dibuka hahahhaa

    Anak buah dilla buat MEDIC kat tanta university JM
    ni nak masuk taun empat dah
    lagi dua tahun lagi abis dah mudah mudahan

    ReplyDelete
  3. lain kali ko pening2 ke demam2 ke, angkat tepon je eh dod..
    terus doktor2 rebut2 datang rumah... FREE!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha dep
      cool
      tak yah depA NAK charge aku sbb makcik depa
      call ajer menderu dia urang datang langkau tangga je
      nak kata duk satu umah kan

      Delete