My Iklan

Monday, 21 May 2012

MONDAY BLUES

Pepagi dapat apam Polka dot dari CikMIN yang manis. Hehehe shummel....

Jenguk kalendar kejap erk. Emmm 11 hari lagi rupanya. Lama tak lama kan. Hihi ada yang tanya apa tanda love tu? Owh tu saja gatal letak sticker lah yang. X sabar nak tunggu hari tu erk. Apa kan jadi nanti insyallah dilla akan bagi tahu nanti kay.
Awal pagi dah sampai opis. Jalan macam biasa lah mesti jem punya. Masing masing nak berebut masa nak sampai cepat. Naik scooter leh rempit. Cilok jalan yang senang ghitu ghitu dah pun sampai erk. Tapi jangan tiru cara saya. Habis dah satu kerja. walaupun monday blues harapharap ceria selalu di pagi isnin ni.

3 comments:

  1. Saya tau saya tau apa nak jadi 2 Jun nanti...tp saya tak nak bg tau sebab saya jeles... Kak Dila nanti saya nak angkut baju g tumpang rumah Jemma

    ReplyDelete
  2. hahaha cik Shida
    i cant' wait (bagi jealous lagi kat shida) lalalalaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa-rasanya aku pun tau jugak apa yang akan jadik 2 Jun tu, haha...

      Delete