My Iklan

Friday, 19 July 2013

MAJLIS BERBUKA PUASA

Awal aku bangun pagi ni. Lepas sahur tadi tertidor kejap. Kul enam aku terjaga balik. Dapat lelap 5 minit pun jadilah. Bulan poser ni letih bila minum air banyak itu haku lah. Makan tak sangatnya tapi tang ayer tu rasa nak minum satu baladi kekdahnya. amboi ayat ko tak menahan! Agak agak lah khen bulan poser ni. Mau kembong perot ko sumbat ngan ayor erk.

Semalam kat Opis ada IFTAR sempena bulan Ramadhan ni. Tahun ni nampak gaya ada dua kali. Minggu ni dan minggu depan. Almaklum opis aku kan ada dak dak keje shift malam dan pagi. Harus lah beriftar dengan dia urang jugak. Tahun ni management decide tak nak catering. Kalau bulan Syawal dulu panggei A & W. Ni poser poser ni nak panggil mascot tu jugak ke. Komuti management kata tak do maskot yo. Kali ni kita undang KENNY ROGERS. Hah? Kenny Rogers? Bior betik!!

Petang semalam setelah khemah siap dipasang Kenny Rogers pun datanglah menjalankan tugasnya. Sempena bulan Ramadhan ni opis ku mula kul lapan sampai ompek setengah. Seronok lah aku sebab tak yah kijo Sabtu dah (hahaha). Bahagia sekejap.
Lori dah mai dah....
Selain dari Kenny Rogers ni ada gak katering benornya. Makanan sampingan mee kari kuih muih dan jugak untuk MOREH jugak disediakan. Kenyang alhamdulillah.


Terima kasih pada geng rewangs ni dan urang urang kuat management yang menyusun kerusi bagai ni. 


Kak sendok...klezzzzz ngko erk


Bertambah meriah dengan kehadiran MD kami  Dato' farshila Emran dalam majlis ini.


Untuk rakan rakan yang bertanya tentang kamera tu ni dilla guna SamsungGALAXYCAmera je kali ni. Memang kualiti jauh beza ngan DLSR tu tapi jadilah khen. Asal volleh je jalan....


Wah mek Jemma sedondon warna ngan boss ai erk....

10 comments:

  1. wah..makan besar..makan besar heeee

    Selamat berpuasa Dila

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan besar wang besar JM
      hehehe...sama sama lah kita salam Ramadhan Jm

      Delete
  2. wahhh...keni roges gitu....

    salam Ramadhan AlMubarak awak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. CPL
      deme suka benor PAKCIK KENI
      tapi oklah jugak packaging yang dia urang buat tu
      cam 'kak sendok' bawak tu

      Delete
  3. Mana kennynrogers dia?
    Namapk lori je dod

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep,
      lorry je gempak khen
      Kenny Rogers yang dia urang usung tu lah dep

      Delete
  4. gambar MAK JEMMAH takdok pung

    ReplyDelete
  5. ooh mekda gambor Mek Jemma ado x dey kawe nak boh sini
    lepas ni refresh deh mekdaleh tengok Mak jemma hehehe

    ReplyDelete