My Iklan

Thursday, 11 July 2013

PENANTIAN

Salam RAMADHAN khas buat kalian sahabat yang di kasihi. Hari ini dah masuk hari kedua kita berpuasa. Pagi ni hujan dengan syahdunya. Rasa nak ajer sambung tidor tapi mata rasa tak leh nak lelap pulak. Nampak gaya terus nak gi kerja lah macam ni. Kalau hujan jugak nampak gayanya lagi masuk lambat erk boss. Almaklum keter makcik tak berbumbung. Alasan je tu (hehehe). Nasib lah khen cam tu lah keter tak berbumbung reason mesti kukuh punya.
Title ni teringat kat lagu Zubir Ali. Ai memang suka lagu lagu puisi. Petik spectrum lagi lah syahdunya.   Penantian ku menunggu kepulangan anak anak buah tersayang. Mulai Sabtu ni Emy balik dari Tanah Arab nu passtu disusuli si Twins pulak pada hari berikutnya. Ada lagi lepas tu ... ramainya anak buah aku khen. Tak leh nak kira ngan jari taw. Hari senen si Farah pulak. Cuma sedeh ditahun ni NAna yang berada di Jordan sinun tak dapat nak balik awal. 8 August baru boleh pulang. Cuti depa lain lain. Nampak gaya kali ke tiga tak leh nak kumpul kumpul bulan pose ni. Start bulan September sok hari tangis tangisan. Itu lah yang berlaku setiap tahun. Semuanya kena pulang ke sarang. Ajies urang yang pertama sampai sini sempena bulan Ramadhan ni. So minggu ni penantian untuk empat urang ni. Tak sabar nak tunggu dia urang sampai erk.....

Welcome home gurls.....


8 comments:

  1. dod tahun depan ko gi la raya ngan dorang kat tanah arab tu dod.
    boleh ko snap makanan arab, bunga arab...

    ReplyDelete
  2. hahaha dep,
    Mesir tengah bergolak
    Insyallah RAYA ni kita urang akan beraya jauh ni dep
    29 ni kami kami akan fly jauh insyallah, doakan erk kesejahteraan ini

    ReplyDelete
  3. All the best dod, tampal gambo banyak2 nanti bazar raya kat tempat ko gi tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah dep,
      jika tepat waktunya akan ada nanti doakan erk

      Delete
  4. wahhh........ bila rumah dah mula penuh ngan anak beranak, meriah la pose ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekda, minggu ni sorang sorang akan sampai umah bangi
      mmg ramai jadinya nih nanti

      Delete