My Iklan

Monday, 22 July 2013

TIGA BELAS HARI SUDAH

Sudah masuk ke hari yang ke tiga belas hari ini erk. Bermakna ada dua minggu lagi khen. Lau zaman kecik kecik dulu suka enor kira hari. Teringat nak raya aje khen. U olls baju raya dah siap ke? Hehehe aku? Dah dua tahun ni persiapan suka enor buat last minute. Kuih raya pun ghitu jugek. Tak banyak sangat order lau compare zaman dulu dulu tu. 

Pagi ni nak gi keje seperti biasa lah mohon mood hari senen ni bahagia senyum selamanya. Dah dua hari cuti ni seronoknya tak terkira. Hari Sabtu tu follow kawan photography gi Class Saiful Nang kat Mont Kiara. Passtu balik dah lewat nak kena pulun jalan ni. Alhamdulillah sampai akhirnya biarpun tak jadi nak pecut laju sebab jalan clear. IFTAR bersama Jemma & Adee kat WADIHANA. Terima kasih Jemma atas jemputan ini. SR pun ada selain dari Anna & Family. Udah lama tak gi Wadihana ni. Biasalah lau dah jumpa puak puak ni gelak tak ingat dunia. Sian kat SR sampai ngantuk ngantuk hahhahaa. Sampai ke MOREH kami berada kat sana.


11 comments:

  1. nasik takde ke dod?
    aku buka mesti carik nasik.

    ah-ah dod, anak2 Fandi yang lelaki semua cam model2 eropah gitu, hensem dah tu terror main bola cuma rasanya Fandi tak cukup duit nak hantar dorang betul2 berjaya kat eropah tapi ni dah memang kat Eropah la dua yang sulung.

    Anak pompuan dia sorang tu tak salah aku sekolah sukan pakar lumba pecut.

    Wendy pun macam dah sembuh sepenuhnya dari masalah dia collapse kat Indon dulu tu.

    Sekian laporan bod gossip kenamaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi ada dep, aku ingat nasi goreng
      rupanya nasi Arab da ....
      ** Fendi tu tak makan dek tua erk dep
      lau ada gambor minik dia ang letak lah
      teringin nak nengok minik FA tu

      Delete
  2. JM pun tak beli baju raya lagi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM, shopping last minute pun hokkay gak kan
      mesti banyak pasang tahun ni tu hahhaha

      Delete
  3. oh ribena laici tu sungguh mengiurkan.. sluurrpppp.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. acik, memang best. bergelen gelen kita urang minum taw keh keh

      Delete
  4. tajok gambar yang last sekali tu paberet kita... sedap nyaa...

    ReplyDelete
  5. CPL....
    mesti suka KItam erk...
    tu kena terjah buffet ramadhan cam ni hehehe

    ReplyDelete
  6. mat bangla tu pis yo sukak kambek mbakyu temenan kuwii..,ehHKee

    ReplyDelete
  7. WAK...NGEH NGEH
    BILA wak nak banjer saya ni

    ReplyDelete
  8. Salam dila...

    Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Dan Batin yee...

    Balik Kampung mai le singgah rumah.. ;)

    ReplyDelete