My Iklan

Sunday, 5 January 2014

GRAND OPENING BANGI GATEWAY

Satu lagi Shopping Mall yang menjadi mercu tanda Bandar Baru Bangi 'Bangi Gateway'. Terletak di syeksyen 15 berdekatan dengan NIOSH dan Galaxy Futsal Bangi. Bertambah satu lagi shopping mall di bandar baru bangi selain dari WARTA & PKNS BILLION ketika ini. Telah di rasmikan oleh YB Dr ShafieNgah Adun Bangi pada 1 Jan 2014 yang lalu. 


Credit to google (semasa dalam pembinaan)


1 hb semua rakyat Malaysia di beri cuti. So dapat lah makcik duk sini sehingga habis majlis. Bukan apa nak tengok Mawi secara dekat. Mawi masih bertenaga dengan suara dia rupanya.



Mawi menyanyikan empat buah lagu. 



Persembahan dari kebudayaan...


'Syikin' dari sekolah kanak kanak KHAS Jalan reko. Pertama kali ku mendengar suaranya, naik bulu roma. Gemersik dah syahdu ramai audience yang mengalirkan airmata ketika ini.



4 comments:

  1. Wahhh bangi makin membangun sekarang no wonder rumah d bangi makin mahal skrg mcm2 ada d bangi tp jm masih blur lokasi bangi gateway ni huhuhu

    ReplyDelete
  2. JM, dari tol bangi 1st roundabourd dah boleh nampak bangi gateway ni

    ReplyDelete
  3. harap2 parking kat situ masih free.

    ReplyDelete
  4. Ewan, jap lagi kena bayau dah
    machine autipay gedabaq dah ada kat depan tu :-)

    ReplyDelete