My Iklan

Monday, 6 January 2014

THROWBACK ACA BIRTHDAY

Alhamdulillah majlis keluarga sempena menyambut Aca Birthday dah pun di laksanakan. Rasa bersyukur atas majlis ini dapat menghimpunkan sanak sedara terdekat. Dia sangat suka. Tahu dia sangat happy. Pernah menyambut hari kelahirannya sewaktu dia berumur setahun. Sampai kini banner sambutan harijadinya ketika umur itu belum lagi ditanggalkan di garaj keter umah bawah ni. Setiap kali dia bermain basikal di situ pasti dia akan bercerita ' tu birthday aca masa kecikkan maksu'.  Alhamdulillah ketika menyambut hari jadinya kali ini rezeki maksu ada sedikit untuknya. Love you Aca. 



Lahir pada 27 hb december. Baru masuk enam tahun dan dah masuk darjah satu pun erk Aca. Umur muda tu. Sebelum nak sambut birthday ni maksu tanya aca nak apa. Nak PLAYDOH boleh? Prezen birthday pun dah dapat awal. Tapi maksu still ada xtra prezen lagi buat ACA. Alhamdulillah dia sangat suka ngan prezen tu biarpun kocik ja. Kazen2 pun bagi prezen yang dia suka. Macam tau tau je dia urang ni tapi sebenarnya dia urang ni pun tak tahu apa yang aca suka. Kebetulan semua prezen memang sangat sangat dia suka. Hahaha miracle lah insting aca ni ken.


26 HB tu birthday kak syahida, Aca kazen. So kita uat sekali lah.


Hope Aca happy. Insyallah tahun depan ada rezeki kita dapat bersama seperti ini lagi. 


2 comments:

  1. selamat hari lahir buat Aca, semoga panjang usia, menjadi anak solehah dan pintar : )

    ReplyDelete