My Iklan

Friday, 3 January 2014

JANUARY BIRTHDAY

Ramai kawan kawan seangkatan dilla tahun ni yang meraikan hari kelahiran mike pada bulan Januari ni. Memandangkan kampeni sapdown seminggu tegak ni tak dapat lah kami nak celebrate sama sama seperti tahun tahun lalu. Sekadar sonok sonok nak meraikan hari kelahiran mike ni ajer. Nampak gaya minggu depan lah kita urang gather gather kat opis erk.


Ni cerita semalam teman lama jiran setaman dah lama dah lost contact. Tetiba muncul kat FB. Ya Allah cam tahu tahu insting diri ku ini. Baru sebut nama sehari sebelum .....ya allah syukur. Berjanji lah kami berjumpa di Bangi Gateway semalam. Menyambut sekali birthday boy. Wah rupanya her husband birthday semalam. Happy birthday abg Ngah Azman. Moga panjang umur di murahkan rezeki ya amin. Ditemani anak comel 'Anaqi' ni. Ya allah geramnya ...... comel sungguh anaqi ni. Baru setahun dua bulan mmg zaman lasak lah waktu ni. 


Terima kasih Yong Yus celebrated my birthday jugak. Lupa nak snap birthday gurl cake tu. Asyik bercerita je tak ingat lak erk.

Jeng jeng anaqi... apa dia nak uat tu!

OOOwhh.....

Anaqi dah boring duk lama lama kat sini. Jom lah mama bawak dia kluar cepat....

anaqi dah jumpa teman sebaya... 'Aisyaaa'


Saya sangat addict melihat kanak kanak di persekitaran. Entah mengapa hati saya begitu tertarik melihat wajah anak yang bersih ini.

Jumpa nanti de next entry 'Grand Opening Bangi Gateway'
adios

4 comments:

  1. Aku baca post ni memula ok, lepas tu separuh jalan aku ingat aku dah baca salah blog..
    Bukan main formal lagi ko tulis dod? Saya? Saya?????

    Dod ko ni cam ngah berkempen lak dod!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakakkaka dep!!!!
      aku masa menulis ni pun dok terpikir jugak
      awat ngan aku ni? saya aku KU ???? adoi
      ala sesekali nak berformal ok lah tu kan dep

      Delete
  2. Aisyaaa...anak siapakah itue...comei betul..no wonder lah header tukar heee..bam..bam...cubit skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      tetiba minat kat asiya ni. anak kepada salah satu owner boutique kat Bangi gateway ni
      tetiba nak tukor header erk hahahhahaa

      Delete