My Iklan

Sunday, 22 December 2013

DAYS OUT

Hampir dua tahun tak berjumpa. Mengenalinya sejak dua tahun yang lalu menjadi akrab miskipun hanya berhubung melalui telefon dan FB pastinya tidak pernah lupa dalam ingatan. Bukan rakan sekolah atau rakan sekerja tapi hubungan silaturrahim diteruskan selepas pulangnya kami dari jepun dua tahun yang lalu. Alhamdulillah pagi ni seperti yang dijanjikan bertemulah aku ditemani dengan Mekda berada di MdValley jam sebelas pagi tadi. A Small Gathering with Yuan Ita. Hilang rindu ......pada kakak & Refal jugak.


Happy Family. Berejam sembang kat cini. Mekda yang pertama mengenali beliaupun mesti rasa confiy ken. She is a very nice person. 


Foto ketika melawat Japan dua tahun yang lalu. Disinilah ku mengenali Ita & family. Waktu ni Family Melayu ada 3 group saje. So mana ke hulu dan ke hilir memang bersama family Ita jer. Kenangan travel bersama Kansai - Tokyo.


Duta CHILIS'. Terima kasih mekda kerana sudi menemani kak dilla sepanjang hari sepenjang minggu semalam dan hari ini. 


Banyak topik yang menarik. Dok story mory sampai tak ingat masa begitu cepat berlalu. Terima kasih Ita kerana banjer kak dilla & Mekda. Semoga di murahkan rezeki amin. Insyallah kita akan bertemu kembali dengan iZinNYA. Moga silaturrahim diantara kita berpanjangan AMIN AMIN.

Kakak & Refal


Sweet Momma

8 comments:

  1. Dod gambo makanan terbaik dod.

    Cuma, kenapa tak makan sushi ke, hirup sop jepon ke dod? Baru betul2nye kenangan jepun dod. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dep
      mata aku ni rabun selalu tak selese ngan spec kat viewfinder tu
      ni main taram jer alhamdulillah nampak sharp pulak

      ** Makanan jepun tu takut aku tak makan
      almaklum aku kan jawa dep ngeh ngeh

      Delete
  2. Replies
    1. mekda, one day kita serang Umah Ita kat Taman Yarl pulak (hakhakhak)

      Delete
  3. Muda nya kawan Dila..anak dua tapi still sweet...mak ngn anak seperti 2 beradik dah..

    Teringin nk tgk which one Dila ni..asyik letak gambo org lain je..low profile eh hiksss

    ReplyDelete
  4. hahaha JM agak dah
    aku ni pemalus la kan mekda khen
    insyallah one day kita gather gather nanti JM

    ** Ya sangat young ITA ni
    ngan anak macam kakak ngan adik ja

    ReplyDelete