My Iklan

Wednesday, 4 December 2013

KOMPANG DI PALU

Musim cuti sekolah ni dah tentunya kita pun dapat banyak jemputan kahwin. Masa ni lah waktu yang sangat sesuai dengan cuti sekolah yang panjang. Sudah tentunya saudara mara dapat datang meraikan hari yang bahagia ini. Ni foto pengantin yang ceq pi sabtu lepas. Ameng dan pasangannya 'Hikmah & Hilman'. Serasi je nama depa berdua ni. 

Maksu ingin ucapkan 'Selamat Pengantin Baru Ameng dan pasangan. Selamat hari bahagia hingga ke hujung dunia.....insyallah.


14 comments:

  1. unik betul nama pengantin, betul cakap hang dila, serasi je. dah jodoh kan...tahniah untuk pengantin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ORGA serasi sensasi hehehhee
      lamanya BLOG ang menyepi ORGA
      ang sebok ka.....

      Delete
    2. hehe...agak jugak la...takpa, nanti aku hupdate :)

      Delete
    3. ang busy sungguh naa Orga
      agak mena nak travel lepas ni

      Delete
  2. Hoi dod, lawa2 foto ko. 3rd one i really like.
    Tahniah untuk pengantin.

    Anyway dod, foto aku tampal terminal bas tu ada bas dan eskalator tu semua ialah tbs, terminal bersepadu selatan kat sungei besi tu. Ko ni, nampak sah tak naik bas ekspress gi mana2. Naik keta tak nampak pemandangan dod, keta pendek, bas tinggi sikit.

    ReplyDelete
  3. hahahha pandai lah ang ni DEP
    mmg pun aku dah lama x naik bus
    cuma skali arituh aku gi kelantan naik bas malam tapi aku tak nampak apa

    ReplyDelete
  4. Ala dod, ko tak namapk apa ke ko tido ? Temberang la tak nampak apa pun...ko cuba try dod ko try carik bas ekspress dabel deker. Tinggi dod.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep, arituh aku naik doubledeker gak tapi aku duk bawah. Tingkap mak aiah punya lah tinggi dep wei. aku nampak batang pokok ja hah

      Delete
  5. Replies
    1. MKL, tq
      ceq try nak masuk ang punya blog tapi tak leh aaa
      frust nyerrrr

      Delete
  6. Alah...so sweet..wrna baju pengantin pun cantik..ISHH..bukan leh tgk org kawin mula berangan..ahaha..lelaki sebelah pengantin lelaki dalam second pic tu mcm kenal je..mcm pernah ku ihat tapi tak sure di mana..

    psstt...teringin nak kenal..which one Dila...asyik letak gambar org lain jek..in shaa Allah..kalau turn Dila pulak jgn lupa jemput JM tau...in Shaa Allah kalau ada kelapangan JM pergi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahak JM,
      insyallah ada jodoh mai ceq jemput lah
      mana satu ceq ni nanti ada masa yang panjang insyallah leh jumpa noo

      Delete
  7. Replies
    1. mekdah, ni darah campuran
      mesti anak anak depa comey nanti hehehe

      Delete