My Iklan

Sunday, 8 December 2013

LITTLE ANGEL

Hari Ahad yang tak kemana. Duk rumah lipat kain yang segunung tingginya. semalam ada 5S housekeeping day kat opis seharian. Dah petang baru balik. So hari ni kenalah berehat nampak gayanya. Petang tadi My Aca datang rumah Bangi. rindu maksu kat Aca. Walaupun cuti sekolah namun Aca tak cuti lagi. 14 Dec baru start cuti. Smart reader masih bersekolah lagi waktu ni. Kanak kanak riang kan. Seronok dapat tangkap gambar Aca hari ni.


Tahun depan dah nak masuk sekolah darjah satu. Kejap je masa berlalu. 27 Dec ni birthday Aca. Insyallah nanti kita celebrate birthday Aca erk. "Nak cake BARBIE 2 tingkek yer Maksu"! Mak aih cake camano lak rupo eh. Tak leh nak bayang kek BABIE bertingkek tingkek ni Aca. Insyallah tak dapek dua tingkek setingkek pun boleh lah yo.
Sejak Celcom slow menyelow ni rasa malas nak guna snap ngan Iphone. Kali ni ceq terpaksa lah guna samsunggalaxycamera ni. Android dah leh install VSCOCAM. Rasa seronok pulak. Bila guna ngan Unifai ni laju berdesup jadinya. Nak compare ngan DLSR memang jauh beza lah. Ni tetap tahap compaq jugek jadinya. Janji terang ok lah kan.

6 comments:

  1. Little angel ni...ada gaya model...comeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii terutama last pic tu

    ReplyDelete
  2. dod dia nak dua tingkat, ko kasi surprise 3 tingkat nye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dep, nampak gaya aku kena beli kek double aa cam ni dep

      Delete
  3. Aca sebaya dengan Safiyyah....

    ade mintak baju sekolah berapa helai tak... ?!.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah dear kalau si ACA ni tak dek maknanya dia nak minta baju skolah
      dia akan atanya "MAKSU ada beli baju jalan ACA ke CPL" huahahaha

      Delete