My Iklan

Sunday, 29 December 2013

I LOVE MY NIECE

Birthday Aca yang ke enam tahun dah pun selamat di rumah Bangi semalam. Alhamdulillah Aca nampak happy sangat. Seronok di kelilingi kazen kazen yang sangat penyayang ni. Insyallah nanti maksu dilla akan buat special entry untuk birthday Aca erk.


So pagi Ahad ni abah Aca dah plan nak balik Kole Selangor awal lagi. Aca macam tak nak balik jer. Maksu nak cakap aca..... Jangan lah balik dulu. Jangan lah balik!!!! Tapi abah aca agak busy pagi ni. Aca tak beli kasut skolah lagi beg skolah kahi. So Aca kata nak  swimming lah dulu Aca nak main playdoh lah Aca nak gi Bangi Gateway lah. Pandai aca. Maksu dah angan angan nak shoot outdoor untuk Aca terpaksalah di batalkan. Esok (Isnin) Aca nak kena gi skool lah pulak. Mana sempat je lah Aca kay. Asal Aca happy oklah tu. 



6 comments:

  1. epy besday Aca...auntie JM pun syg sama Aca..opss heee

    ReplyDelete
  2. hoi dod, ko tak bawak aca gi countdown new year? bleh ko ambik gambo bunga api.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dep, aca nak skolah dah
      so tak datang bangi dah ni
      tunggu lah cuti gamaknya wei haha

      Delete
  3. Happy Belated Birthday Aca.. comey jer dia.. moga ceria selalu :D

    ReplyDelete