Thursday, 3 April 2014

BB TOMYUM

Baru ada kesempatan nak singgah BB tOmyum semalam petang. Dinner awal sebelum sampai umah dengan mek Jemah. Tengahari tak lunch pun. Cuaca pun macam mendung mendung suam je. Elok cari tempat berbumbung. Lau tak karang kuyup di buatnya.

Bau satay Willy menyucuk idung. Order lah sekali kita makan sama sama ngan Mek Jemah. Order 15 cucuk untuk dua urang pun mengah mengah nak habiskannya. 

Menawan tak satay willy ni?
Ngences kejap


Terasa nak makan nasi semalam. Sian mek Jemma lapor sungguh. Almaklum tengahari tak lunch pun...

- Iphone jer kamera x larat nak bawak lar ni

12 comments:

  1. Jm pun suk mkn satey willy sedap kana

    ReplyDelete
    Replies
    1. jm, SODAP
      kat tempat JM lagi best kut

      Delete
  2. satay kat kl harga kalau ayam/lembu etc 70sen, kambing 1.20Rm ok tak dod? bangla je buat eh skarang ni...
    hangus2 dorang buat satay tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep, tu aku makan semua tu herege Rm14 + ketupat dua
      bosar2 satay willy dep
      silap makan leh tercekek hahahaha

      Delete
  3. satay willy sangat best!selalu layan dekat sg. ramal je dila...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORga, teman pnh makan kat situh
      ada berger yang pamos tu kan
      apa ke nama burger tu erk

      Delete
  4. lama dah nak pegi satay willy... tak terpegi pegi lagi... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni satay willy kat tompek umah den....

      Delete
  5. ..membuatkan aku mahu makan satay juga nih... hihihi

    (salam, khabar aku sehat.. syukur)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa sabor bro
      kena riki gak
      tapi seriusly memang sodap

      Delete