My Iklan

Tuesday, 29 April 2014

PAPARICH

Salam Hari Selasa. Kejap dah nak masuk bulan May ya. Citer minggu lepas sarap sarap pagi kat PAPARICH Bangi. Agak ramai jugaklah bila weekend macam ni penuh saja semua tempat. Apa yang bestnya tempat ni cool. Banyak menu.... so boleh pilih mana saja menu yang kita suka.

Banyak dah cawangan PAPARICH ni. Kat Bangi ni owner Melayu erk.

Pilihanku nasi Lemak kali ni. Sekali pandang macam Nasi Lemak BangiKopitiam. Rasanya sodap.

Ni menu kakak dilla Curry Mee. 

Menu nasi AYam sekali tu lupa nak snap nasi ayamnya pulak!

Minum ayor mineral je...

Anyway thanks KAKA banjer breakfast ni....

12 comments:

  1. selalu ke restaurant blkg paparich tu...steak house kot namanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo tu @grills namanya
      best gak makan kat situ one

      Delete
  2. macam tak mampu je nk mkn di sini..utk org RICH ke kot hikss
    Psst..: puas JM cari alamat Dilla..tapi tak jumpa2..pernah email sblm ni kan..Pleaass..email lagi sekali alamat..nk pos ole2 :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai JM terharunya aku
      tq tq tq
      ohdilla@yahoo.com

      ** nanti one day mailah bangi

      Delete
  3. Replies
    1. hahaha IZWA
      ko harus menahan dari terliur erk

      Delete
  4. salam perkenalan dila...terima kasey sbb singgah dan tinggalkn jejak kt blog zura....

    mee kari tu nmpk sedap sgt walaupun agak berminyak...

    ReplyDelete
  5. mee curry tu memang Oily
    tapi raso sodap lah jugak
    ** Sama sama zura
    keepintouch

    ReplyDelete
  6. hoi dod, ada la aku ada post, ko je tak tengok..

    eh dod aku kan skarang kan kalau gi gerai ke kedai ke makan kan, aku pun order mineral water je dod. Healthy living.. gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep...aku ada reply jugak lah
      cam munyik majuk je ang ni hahhahaa

      Delete
  7. tq sudi tinggal jejak kat blog kami..cantikkkkkk gambor2 dalam blog nih..... amat menyelerakan tengok makanan2 itu haha.

    ReplyDelete