My Iklan

Wednesday, 30 April 2014

NU-IN CAFE

Tiada kisah nak di cerita. Minggu ni perjalanan kehidupan seperti biasa. Cuma nak citer dapat jumpa kawan lama. Rindu masa satu opis dulu. Port kami kat NU-IN A little Perakian. Bertahan sampai sekarang NU-IN ni , alhamdulillah. Maklum kat Bangi ni kedai makan bagaikan cendawan tumbuh. Like a food paradise... tapi tiba masa macam tak tahu nak pilih yang mana satu. Sudahnya gi lah tempat yang kita selalu lepakian.

Kuih TAPAH berlauk. Tak puas kalau makan satu je. Mesti nak order dua tiga ketol.

 Ada bermacam macam jenis kuih kat NU-IN ni order sajelah yeop:-)


Cool tempat ni...
dilla lau nak lepak2 soh seh sokseh suka tempat cam ni. Relax pastinya cool bak jawa kata tak 'memberek'.




Milo tabor. Ko dah rase? Sodap lah aih!

** Ada yang tanya dilla guna lens apa untuk smua yang dilla shoot ni. Ok... utk food dilla prefer guna 35mm. Camera tu kekadang dilla bawak D300 tapi nak lebeh senang ringan dilla banyak guna D40.

8 comments:

  1. n owonder lah semua gambo santek..kalau ada geng mmg best lepaking ni opsss..milo tabur!!! sedapnya..tapi JM ni kurang minum ais..ngilu gigi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hI JM
      milo tabur syok oooo
      leh uat sdiri kek umah tapi best lagi kek kodai
      hehehe

      Delete
  2. apa rasa erk kuih tapah tuh ? mcm ubi ker ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zura rasanya lemak lemak ghitew
      mmg x culup lau nak rasa satu dear

      Delete
  3. hoi dod
    ko lain kali potong dua kueh2 tu tunjukkan dalam dia....
    baru kasi lagi thrill dod
    eh dod, ko ni asyik minum sejuk2 je ke? tak pernah tengok ko minum air panas eh dod?

    ReplyDelete
  4. hahahaha DEP
    tu aku kena beli MACRO lens
    tak per nanti aku try guna RENOXs lak

    ** Kotahu jer erk
    aku mmg suka minum ais sesehkali dep

    ReplyDelete
  5. sedap sangat semua nampaknya... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedeplah CPL
      nanti leh cuba makan sini erk

      Delete