My Iklan

Monday, 14 April 2014

RINDU TANDA SAYANG

My little Aca datang Bangi semalam. Rindu maksu kat Aca. Sempat Maksu buatkan Crunchy Almond untuk mama Aca semalam. 

Aca dah nampak dewasa. Matang dalam bicara. Sayang maksu kat Aca. Janji maksu nak bagi dress princess semalam baju tak sampai sampai. Sorry lah ACA pagi ni baju tu baru sampai kat opis. Nanti nextweek kalau abah Aca tak busy boleh datang Bangi lagi kay. Maksu nak buat photoshoot Aca pun cuaca tak baik selalu, hujan. Tak apalah hujan rahmat. Insyallah oneday mesti ada kelapangan untuk kita nanti.

Tak dapat nak shoot outdoor maksu terpaksa shoot indoor. Hujan lebat kat luar tu. But Aca still dapat posing yang baik. Love you aca......



8 comments:

  1. Hoi dod,

    Kalau aku jadi aca, aku charge fees. Setiap 10 minit model, 10rm.
    Dari dulu aku tengok aca ni jadi model ko. Mesti free kan?
    Hohoho. Sorry dod, kutuk ko.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ello DEP walaupun ACA tak dak royalti
      baju dia aku sponsor erk !!! hahahahhaha
      dari baby sampai LAR ni dep (kihkih)
      Ala nanti aku bayaq lah Aca royalti dep

      Delete
  2. sayang betoi maksu nyer dengan aca...untung badan dapat maksu yang baik, siap belikan dress princess lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer lah ORGA
      sayang sungguh maksu dia kat aca ni kan
      Hihi.... asal dia bahagia ken

      Delete
  3. Aca posink maut untuk Maksu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekda...
      posing maut tu sebab dia dah lama tak uat aksi ghitu
      maklum hujan sokmo kat bangi.....

      Delete
  4. Auntie JM tergoda ngan mata Aca tu..eeee...geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aunty JM, awwwww
      mata dia mata duit tu
      hihihihi abislah jap lagi aca dah pandai tagih royalti dari maksu dia

      Delete