My Iklan

Monday, 21 October 2013

FLY BACK

Goodbye gegurls. Sepagi awal awal jam tujuh tadi twins (my nieces) dah bergerak ke airport KLIA. 'Cookie' seakan tahu tuannya akan pergi meninggalkannya. Malam tadi tidor bersama tuan twins tersayang. Kuceng pun ada naluri kasih sayang jugak kan. 

Jadual penerbangan ke Egypt kul sepuluh tadi. Cuti paling lama kat Malaysia pada tahun ini. Gara gara Mesir menghadapi fenomena sedikit sebanyak menjejaskan perjalanan pembelajaran student Malaysia disana akhirnya pagi ini twins terpaksa pulang kesana juge. Akan masuk tahun ketiga mereka di sana dalam bidang medic. Lusa pulak abang Aca akan pulang ke tempat yang sama bersama twins. Cuma bezanya abang aca amik dentist. Sebab tu bulan september sepatutnya bulan sedeh bagi ambo sebab semua anak anak buah akan pulang kembali untuk meneruskan cita cita mereka. Eh macam ayat lagu si TEGAR khen. Twins ni baru pulang bercuti dari KOREA. Banyak jugak gambargambar yang dibawa pulang. Begitu menarik sekali...terasa seakan nak gi jugak. Tapi budget tak cukup lagi lah dear. 

Kakyong & Kaksu dengan panorama yang indah di Jeju Island. JM ORGA MEKDA mesti angpa suka gi sini jugak khen.

Bayangkan naik kuda ngan angin yang bertiup hembus. Tak menahan......

Masih ingat tak ngan DRAMA KOREA 'ALL IN'. Ni namanya YAKSON HOUSE. Cun betullah khen. Terima kasih gurls...pandai anak buah aku shoot scenery ni. Ambo bekalkan D40 ngan lens 18-101 ni. Kiranya dia urang bawak dua camera satu untuk video masa ni. Semua ni editing guna #vscocam

Ambo siap pesan lau nampak LALANG shoot seketoi dua taw. Hah ni lalang ditiup angin. Bravooo gurls.....

Teruja tak? Rasa nak gi jer skarunk

Ada beribu gambar lagi. Memang sangat menarik jeju island ni. Mudah mudahan tuhan berikan rezeki untuk kita amin. 

12 comments:

  1. Aminn....

    cantek nyeee.... memang mereka juga pandai shoot gambar macam makcik mereka jugakk.. :)

    chop... klu awak tetiba pegi... nak join buleh... buku merah takde tapi... hahahahaa

    ReplyDelete
  2. alamak terlufer nak mention CPL
    volleh ajer. CPL....aku teringin sangat nak gi ni
    kakak teman kata masa kat jeju island tu dia urang nampak DOLPHINs tengah berenang renang kuat lentang lagi
    beratus ratus ekor dolphin tapi tak dapat nak shoot dekat. teman lufer nak bagi lens TELE tu kat deme...ochhhhhh

    ReplyDelete
  3. Dah terlanjur pegi nanti, ko masuk kominis korea utara sekali dod. Bebaik hahaha

    ReplyDelete
  4. dep,
    ang doakan lah aku semoga IMPIANKU tercapai jua amin
    hehehe dep kang aku kena tembak tak leh nak bawak gambar yang shuntek utk angpa semua
    can aner

    ReplyDelete
  5. alahh..Dila suspen je..ingatkan Dila yg ke Jeju tu....kalau JM..mmg SUkaaaaaaaaaaaa sgt lah jalan2 ni heee

    ReplyDelete
  6. Tu laah JM
    tumpang tengok gambor urang pun jadilah kan
    lau dapat gi ni apatah lagi erk

    ReplyDelete
  7. yok..yok..mbakyu lungo jeju island.....heeeee

    ReplyDelete
  8. Ngumpul duit disek yo ndok...
    gek aku arep dhodhol opo yo

    ReplyDelete
  9. pandai diorang snap gambar...memang cantik ! teringin nak ke sana jugak satu hari nanti :)

    ReplyDelete
  10. tu lah Liza...
    nanti dilla sharing lagi photo dari sana
    memang ada banyak ni. alhamdulillah semua gambar mmg sangat teruja.....

    ReplyDelete
  11. dah fly si twins tu... mesti dah sunyi rumah berbumbung hijau kat Bangi tu, takpe Maksu ada Choki sebagai peneman

    ReplyDelete
    Replies
    1. sunyilah mekda
      malam tadi kul sebelam malam baru reply sms dia
      dah sampai kat CAIRO
      wow 13 jam perjalanan macam nak gi LONDON tu

      Delete