Monday, 21 October 2013

@Grills

Ni minggu sudah punya cerita. Sahabat lama sahabat mekda jugek 'Uyie' tetiba calling ajak dinner. Katanya nak banjer kak dilla malam ni. Mana hala kita nak tuju ni Uyie. Akak dah pening nak pilih tempat makan mana nih. Hahaha punyalah banyak tempat nak makan masih nak pening lagi apa ke heynya aok ni. Bukan pening apa banyak sangat nak pilih sampai tak tahu nak pilih yang mana. Mula mula dah berhenti depan WADI gustan keto balik jom aaa kita gi denun. Ni kali kedua makan kat sini. @Grill Western Food Bangi. Skali tu ngan mekda. Tempat shuntek cool. Relax aman damai. Malam tu customer ramai jugek. Duk sebelah ambo pasangan uncle & Unty cukup romantique. Candle light dinner tak ada lah pulak. Lau tak kan dah lengkap...sonok je ambo tengok. Bahagia hingga ke syurga hendaknya. 

Nak order apa yek. Lau masuk Western ni pilih je lah chicken chop. Senang makan tak pening pening. Tempat dah lah best makan pun slow slow jer lah.

Makanan pun sampai cepat. Apa rasanya? Sedap ajer bila di makan.
@Grills Bangi ni dibelakang PAPARICH BANGI. 

Atas menu chicken chop ni Mushroom apa ke namanya. Aku ni mudah pelupa. Sedap jugak rasanya.
Ni semua ambo guna semartpone je. Kamera goddang dah lama simpan dalam drybox. U olls cubalah rasa JJCM kat sini fulak. 

7 comments:

  1. Tak mampu JM nk makan kat sini..cam mahal jek..pastu presentation cantik sgt..syg pulak nk mkn ;-)

    ReplyDelete
  2. hahaha JM ahak sayang tu
    sedap jugak herege pun memang leh tahan
    awal gaji leh aaa makan sini

    ReplyDelete
  3. Tempat gini makan tak boleh kelam kabut..slow2 makan.
    Tapi takde nasik tak kenyang la dod.kejap lagi lapo balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu dep
      kehdahnya makan dengan hati yang tanpa gundah gulana
      hahahah agak aaa dep

      Delete
  4. Assalam...Dila
    saya terbayangkan kenyamanan tempat ini
    diselangi lagu syahdu mendayu2 bagai segala keserabutan terbang ke mana-mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cikgu...
      memang syok mendayu dayu

      Delete
  5. mcm best je mkn kat sini..next time nak cubalah :)

    ReplyDelete