My Iklan

Sunday, 20 October 2013

HAVE A BLESSED DAY

Sunday morning di Bangi. Lau gi jooging pagi ni mesti best kan. Tapi x de gu pulak. Ala kalau nak boleh je gi khen. Bak kata urang nak seribu daya tak nak tu macam macam alasannya (hahaha). 

Nak citer pasal semalam ni. Malam Sabtu tu tetiba dapat call dari mama Aca katanya ondeway nak gi Bangi. Wa Aca night umah Bangi malam ni. Kebetulan pulak my lovely sister pun ondeway back dari Korea. Dah seminggu dia urang gi sana ngan twins sebelum twins fly back to Mesir esok pagi. Meriah umah Bangi malam semalam. 

Pagi Sabtu my sis kata jom kita sarap kat Wadihana Foodstuff kat Bangi Gateway katanya. Tapi tunggu dulu tunggu sis call pulak. Takut dia urang lambat open. Setengah jam tu baru sister called kita sarap kat Fariz Majulah. Ala yangggepa......mama & Abah Aca je lah yang pergi. Ambo tunggu depa bawak sarap balik ja. Rupanya Aca pun tak mo gi jugak. So kita duk umah je lah ACA kay.

'Baju pinky bik amah beli untuk Aca'

Aca pandai melukis. Ambo kata kat mama Aca gi lah hantar Aca kat kelas melukis. Memang dia sangat suka kalau pegang kalor pensil ngan kertas cam ni....

Twins ni sok pagi dah nak fly balik. Owwh sedehnya maksu dia. Cuti paling panjang tahun ni twins berada di Malaysia. Sonoknya kan.

Kul dua Aca pun valik. Goodbye Aca nanti kita jumpa lagi erk.

4 comments:

  1. Masa dok kat KL dulu asal pagi Sabtu ngan pagi Ahad macam wajib saya ke Lake Garden jogging sesorang, kadang2 ngan kawan sambil nak makan kat kedai Pak Wan (rindu Pak Wan) .... seronok, tapi sejak dok Bangi ni, takder tempat menarik nak gi jogging..... tempat makan jew banyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mekda aku baru nak cakap tang makan tu
      dah sampai bangi ko?

      Delete