My Iklan

Sunday, 13 October 2013

SALAM TIBA

Tinggal sehari lagi kita semua umat Islam nak menyambut HARI RAYA AIDILADHA. Waktu ni mungkin rakan rakan kita ada yang sudah balik ke kampong. Bestnya lah kan dapat menyambut hari raya korban di kampong halaman. Mekda nak kelek kelatey esok kan? Semoga selamat perjalanan mekda sekeluarga deh. Tahun ni insyallah ambo nak beraya di Kole Selangor. Dua jam perjalanan sampai lah. Tapi nak balik subuh Selasa pagi insyallah. Bukan apa umah tak leh nak tinggal. Banyak kejadian yang tak diingini berlaku di Bangi sejak kebelakangan ini. Hanya mohon doa agar keselamatan kesejahteraan ambo terjago. 
Dah seminggu lebeh tak update blog. Nak citer pasal PONDOK MALINDO. Bukan pondok ngaji abe.  Tapi hok ni Pondok Makey (hehehe). Kepunyaan Dato Satim & Amri Yahya. Lokasinya di sebelah JM BERIANI lama seksyen 9. Not bad juga menu kat sini. Makanan berasal dari SOLO. Mula mula try nasi uduk. Kali kedua datang pilih BAKSO. Wah macam macam menu PM ni.


6 comments:

  1. Dod aku baca porum bangi banjir dod tu hari. So ada selipar jepun ko hanyut dod?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep banjer giller kat bangi arituh
      nasib baik laluan nak balik umah aku clear
      Selamat menyambut Aidiladha dep

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Kak Dila....... raya kat Kole Selangor pun best gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekda nak raya ngan ACA esok
      nak posink2 manja ghitew hehehehe

      Delete
  3. JM Beriani?...eheheh..ingatkan sebut nama JM tadi..selamat hari raya korban Dila...

    ReplyDelete