My Iklan

Friday, 18 October 2013

Salam Jumaat

Alhamdulillah pagi ni diberikan nafas untuk melihat dunia ini. terima kasih allah untuk mengingatkan hamba mu ini setiap perjalanan yang di lalui hingga akhirnya. Berilah ku ingatan yang sempurna agar tahu menggunakan setiap masa yang diberikan dengan penuh keberkatanmu, amin.

Pagi ini sebangun yang awal. Rutin pagi ku setelah selesai yang diwajibkan menyirami bunga bunga taman ini dimana tuan kedaung masih berada nun disana. Insyallah malam ini ku nantikan kepulangan mereka. Happy Holiday dan ianya tentu memberikan kenangan manis di setiap perjalanan.

Pagi ni harus kerja tapi sempat untuk melihat diary blogging yang dah lama tak berkarya kekdahnya. Perlukan mood tanpa dipaksa cam tu lah kiranya. Semalam sampai opis boss kecek kata nak jumpa petang review untuk KPI. Boleh boss tapi kesudahannya boss kecek busy pulak boss besaq meeting kat luar. Moga hari ini dapat settle kesemuanya.

Murah rezeki alhamdulillah banyak dapat ole ole dari achlien diterbangkan from Hatyai. Terima kasih achlien....sukanya ambo.


12 comments:

  1. alamak...buah gajus lah...sedapnya..

    Ingat waktu kecik2 dulu...bakar..pastu pecahkan..hitam2 tangan...tak sabar tggu buah gajus masak nak ambik biji nya heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa kecik dulu tgok jambu gajus mmg perhak dibuatnya jm. Kan apa mmg jarang nak jumpa. Apatah lagi skarang ni mmg sukar nak dicari. Mmg sedap mania payau kekadang

      Delete
  2. Replies
    1. Salam en lim. Dilla blum dapat lagi nak masuk umah blogging qnda. Acct google saya ada problem gamaknya. Terima kasih krana sudi singgah erk

      Delete
  3. wahh.. review KPI yee... nak hujung2 tahun ni kan...

    gajus sedap.. tapi makan bnyak2 boleh jadi sakit kepala... saya la tapi... hehe

    salam berhujung minggu awak... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. CPL, tak siap siap lagi ni hah
      dah lah monday ambo cuti
      boss kecek busy sokmo ni hahahhaa

      Delete
  4. Wow gajus hatyai memang banyak pilihan... sedap weh. Nati kawe nok beli kat sinun masa gi jale2 minggu depe. Kawe suka makan gajus bakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekda...beli lebeh sikit deh
      nanti leh ajak urang bangi makey skali (hehehe)

      Delete
  5. Dod aku kalau makan gajus ni kan, tak bleh stop...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul dep.....(macam macam ang dah rasa erk)
      tu lah lau penangan makan kacang gajus namanya

      Delete
  6. gambar gajus tu nampak sedap nyer...buah gajus tu besar : )
    makan kat EL Fresco tu kat mana nyer? kat bangi gateway ker : )

    ReplyDelete
  7. miesha kat dalam Jaya groceer tu ada tempat makan EL FRESCO. best menu kat situ try lah :-)

    ReplyDelete