My Iklan

Friday, 21 February 2014

TWINS

Jam lapan malam ni si twins akan meninggalkan Malaysia buat seketika. Aku bab berpisah bertemu memang sedeh. Bintang airmata nko. Sedara 'Ibu neng Yatimah' harus lah ghitu. Feeling sedeh sedeh ghitu kan sikap owang pompuan. Kalau laki..nangis kira tahap dewa lah kan. Airmata lelaki susah nak jatuh. Tu pasal lelaki di bilang hero. Lau nangis gak cam kaum aku mesti kena kutuk punya, betul tak? Hahaha jangan marah lah ngan statement ni erk. apa pun tangisan tu anugerah. Bukan senang nak membentuk perasaan sedeh. Semuanya dari hati dan perasaan.

Hari ini aku tak dapat nak follow dia urang gi airport. Aku sebok basuh baju dah seminggu ku simpan ni. Bukan apa ayer kat rumah aku ni bermasaalah lah. Umah tinggi jadinya sempena air kena catu umah ni termasuk dalam golongan 'terpaksa menerima' keadaan. Pagi pagi ayer dah tak ada. Petang tadi jam tiga baru naik apa lagi aku membasuh sampai ke sudah passtu penat lah pulak sebab aku guna machine manual. Auto punya tak jalan lau ayer cipot macam ni. Sorry erk gurls.... maksu doakan agar kalian selamat sampai. Insyallah bulan enam nanti kita jumpa lagi.....

Ni lah satu satusatunya anak twins kakakku.

Maksu hantar kat muka pintu je na.... love u gurls

8 comments:

  1. Dod, Lain kali ko sakit nak ubat free, baik ko hantar bakal2 doktor ni semua sampai pintu kapalterbang.

    Semoga supply air kembali seperti sediakala soon eh dod. Memang tak hujan dod. KL & Spore semua tak ujan. Tadi mendung, alih2 terang balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe lau sampai pintu kapal tu baik aku follow sekali dep

      ** umah aku ni ntah naper tetiba ayer tarak. Jiran sebelah de je taoi jiran sebelah kanan pun sama gak ngan umah aku dep tarak ayer. berjanggut tul lah kan

      Delete
  2. Teringin nk tgk pic mak su ehh tetiba heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM kena jadi org yg bertuah.... macam macam macam sayaaaaaaaaaaaa.... baru boleh tengok pic maksu twins ni, hihihihi

      Delete
    2. Alaaa..nampak gayanya tak ada pulang lah ek SR..maybe JM tgk time wdding dia kot..itupun kalau di jemput ahahaha

      Delete
  3. ala maksu nyer pun...nanti twins balik la lagi, jangan sedih-sedih, kena happy sokmo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. arini aku semua lupa pw ORGa
      tetiba dah tak ingat nak LOG in

      Delete