Monday, 3 February 2014

UMRAH

Alhamdulillah saya telah pulang ke tanahair pada hari Sabtu lepas jam tiga petang waktu Malaysia. Flight delay pukul sebelas malam waktu disana yang sepatutnya jadual penerbangannya jam enam petang. Jam lima setengah petang waktu Malaysia baru habis settle semua luggage yang ada dan selamat kembali kepangkuan rumah ku syurga ku, alhamdulillah.


Pagi ni jetlag lagi. Terpaksa lah ambik mc dengan batuk demam tak kebah lagi. Pengalaman keseluruhannya sangat menyeronokkan. Baru lah ku paham pengertian ' Kerinduan Mekah' yang sering di katakan oleh rakan rakan kita yang telah pergi ke sana. Di entry akan datang insyallah dilla akan ceritakan pengalaman di sana di sepanjang perjalanan mengerjakan Umrah ini nanti. Nak gi klinik jap ambik neb untuk tambah oksigen kay.



8 comments:

  1. Hoi dod,
    Ko reti lagi cakap melayu?
    Ke ente ya habibi je skarang?
    Apa pun, welkam bek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya hajji ya hajji (hahahhaa) dep
      aku demam aa dep sempot bagai
      baru dapat MC rinih
      lagipun jetleg lagi dep

      Delete
  2. Dilla...welcome back...rasanya baru je pegi..dah selamat balik ek
    Rehat lah ye...dah sihat nanti sambung citer...JM sudi menunggu nk baca..
    Mana tahu ada rezeki JM ke sana plak..last year tak dpt pegi sbb tak ada mahram huhuhu

    ReplyDelete
  3. JM
    teman ri ni dah start korjer
    nasib baik ada opismate tolong backupni

    ReplyDelete
  4. Assalam Dilla ...
    Lama tak jenguk.....
    MABRUR ..... alhaj

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ya Chik Att
      mudah mudahan atas doa mu dear

      Delete
  5. oh dah balik.. kita baca entry ke belakang hahaha. apa pun alhamdulillah syukur selamat pulang.. moga cepat sembuh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah TM
      sampai lar ni belum sembuh lagi

      Delete