My Iklan

Tuesday, 18 March 2014

MATERNITY

Tinggal minggu ni ajer dapat sama ngan Mekda. Ya lah kawan sengeteh kawan sekata pendek kata kawan lah semuanya. Tiga bulan Mekda akan berehat di PulaU yang Indah. Angin sepoi sepoi bicara. Wah sronok ghitew kan Mekda. Untuk melaksanakan impian Mekda kali ini alhamdulillah dengan IzinNYa aku dapat laksanakan impian Mekda untuk photoshoot Maternity dua minggu yang lalu. Sorry lah baru hari ini dapat update. Semoga Mekda gembira dengan senada seirama dan ianyanya dapat menjadi kenangan yang terindah sebelum bergelar Ibu ni kan selepas kawan sahabat terapat Mek Jemmah menjadi IBU kepada Ammar Ziyad tiga bulan lalu. Mek Jemmah tak dapat aku nak shoot Maternity untuknya. Insyallah kalau diizinkan Ammar ber 'Adik' nanti akan ku laksanakan untuk mu jua Mek Jemmah. Hanya ini yang mampu aku lakukan untuk kalian sahabat ku. Sumbangan dari mata hati ku yang ikhlas. Dari kaca mata bertemankan shutter & View Finder segalanya bercerita....

Tentu perasaan menjadi IBU adalah suatu kegembiraan yang dapat dirasai oleh jiwa dan raga. Betapa bahagianya.....

Berserinya wajah bakal IBU ini....

Kalau bunga apa tandanya? Cer teka ....nanti mesti Mekdah banjer 'collek PCB'.


Bila photographer menjadi model .... ada gaya ghitew


Ammar Ziyyad & Mekda


Mek Jemmah & Ammar. Wah masing masing dah pegang anak. Seronoknya aku nanti dikelilingi anak anak comel cam ni. Pasti ada ENTRY yang bakal menyusul nanti untuk mereka ni. Last word, ku doakan untuk Mekda semoga selamat segalanya. Moga di permudahkan mudahmudahan. Pasti aku merindui diantara sahabat ini.



12 comments:

  1. Terima kasih daun keladi banyakbanyak Kak Dila.... aku juga pasti merindui kawan ngeteh ku ini... in sya allah panjang umur jumpa lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. HARI NI KITA LAST JUMPA MEKDA
      tggu tiga bulan lagi insyallah tambah ahli baru Mekda Junior
      ngeteh lagi erk

      Delete
  2. Lensa dari dilla mmg tidak menghampakan. Sr dh start cuti ek in dha allah semoga dpt deliver dgn mudah dan melahirkan baby yg comei like ibunya aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. TU AAH JM
      sedeh gak mekda nak balik kg ni
      jumpa lagi tiga bulan insyallah

      Delete
  3. dah tak lama dah ni, mekda junior bakal tiba, hehe...cantik landskap kawasan sini dila, patutlah hangpa suka shooting dekat sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orga mmg best shoot kat sini
      skarank dh ramai urang
      ada tempat redup

      Delete
  4. tkasih Dilla singgah dapurmamasya.
    terang cantik ..jelas gambar2 yg Dilla ambil.
    slmt bersalin buat Mek Da

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mamasya...
      welcome home
      mesti rindu kat Malaysia na
      lepas ni leh masak masak lagi mama....

      Delete
  5. Assalamualaikum Dilla....

    Alaaa dulu masa mama pregnant, naper Dilla tak nak buatkan mama maternity photoshoot. La ni dah tak de nak peknen peknen dah... dah expired! Hahaha... kalau letak bantal dalam baju, boleh? Hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. WALALAIKUM MAMAfAMI...
      miss u lah dear
      tu lah awat tak kabor ri tu
      lau x leh buat photoshoot utk mama (hahahhaa)
      Boh aa guni mesti nampak real nooo

      Delete
  6. Assalamualaikum..

    Moga dikurniakan kesihatan untuk bakal ibu dan pada anak yang akan dilahirkan itu.. :D

    ReplyDelete