Saturday, 21 September 2013

ACA MISS U

SABTU sudah. Since sabtu dah tak yah masuk opis ni rasa dunia ana yang punya. Lau tak tu hati sentiasa tertekan je sebabnya tak suka kijo ari Sabtu. Nampak gaya boss pun cam paham ja. Terima kasih boss kerana begitu memahami hati ini (hahaha). 
Jap lagi nak tunggu Aca datang. Rindu nya ambo ngan dak ni. Sepatutnya last week nak cuti cuti sama tapi sebab Aca kena masuk spitai jadi cuti bersama tu tak jadi. Tak lupa untuk dia. Sempat belikan apa yang dia suka. Masa beli ni pun asyik teringat je. Lau ada sekali banyak photo outdoor leh shot ketika ini. Tapi tu lah namanya tak ada rezeki. terima lah ketentuanNYA. Mudah mudahan akan datang ada untuknya.

Untuk JM thanks you so much. Oleh oleh ini sangat shommel. Walaupun kita tak pernah jumpa namun kita adalah sahabat ciber yang mengenali tidak jauhnya dari hati ke hati (ewahhhh). terima kasih pada mekda SR kerana tolong bawak kan ole ole ini. Ambo pun dah lama tak jumpa Mekda hampir dua minggu. Semalam baru dapat bersua kat Upin IPIN. Anyway enjoy ngan aiyer bandong tu sudey.


12 comments:

  1. cenderahati dari spore eh....nice juga baju tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. TP, kat sini de gak baju t ni tapi chop tu lah yg eksklusifnya
      hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. mekda, untung lah no
      petang tadi Aca dah datang bangi balik baru jap tadi
      sonok dia dapat beg bagai dari kak su & kak yong

      Delete
  3. Ala dod, singapore je bukan jauh nah. Naik bas kejap je sampai. Minggu depan ko bawak la aca gi uss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep, semalam ACA datang bangi dok tanya bika nak Sana?
      hehehe adui sian dia
      nanti lah dep....kan nyer jauh pon ye tak (ngeh ngeh)

      Delete
  4. Sama-sama kasih..semoga persahabatan berkekalan ye hikss

    ReplyDelete
  5. merah nya mak Cu... hehehe....

    moga Aca sihat2 selalu .. nanti boleh dia jalan2 dengan mak Cu ...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makcu mmg suka kaler merah tu Unty CPL
      aca punya baju banyak benor kaler striking tu

      Delete
  6. dila, jom pergi lagi sekali, hehe...syok pulak tengok ko jalan-jalan bersuka ria :)

    ReplyDelete
  7. orga, YOK KENE KUMPUL dana balik nih ORGA

    ReplyDelete