My Iklan

Thursday, 26 September 2013

IG

Lau sebut IG mungkin ada yang tahu. Mana yang addict ngan IG ni kira macam ambo gak la. FB hanya parking ja. Almost de time pasti IG sentiasa ada disisi (ewah)!
Seronok dapat kenal rakan rakan Cyber terutama yang jauh dari BUMI MALAYSIA. IG banyak memberi idea terutama lau kita suka hashtag PHOTOGRAPHY. Sangat meluas. Hashtag apa saja pencarian itu pasti ada. As usual pencarian ambo pada #kids & #editing. Sangat menyeronokkan bagi ambo. Gigih ambo membeli application VSCO dalam iphone. Ambo suka kalor VSCO, vintage vibrant. Ambo tak reti nak guna photoshop. Ni senang guna ipone leh bawak kehulu kehilir. So far ambo bahagia. Bahagia untuk diri sendiri disamping berkongsi IG dengan rerakan yang menceburi minat sebegini. Bahagio lah yo. Pagi ni ambo leka editing IG photo ACA. Jarang nak hashtag INSTAGRAMKIDS. Tetiba photo Aca terpilih dalam #instagram_kids. Terharunya ambo....tq IG to highlight photo ACA ini. 1129 yang likes setakat ini.Tq.....





6 comments:

  1. aku pun suka suasana vintage jugak dila, si aca pun cantik, dah macam model dah.pandai maksu dia ambik gambar, hehe...nak follow ko lah :)

    ReplyDelete
  2. ORGA, yang gambor KUceng tu ang ka?
    aku dok tengok tadi ingatkan mat salleh kat Obercea tu hehehhe

    ReplyDelete
  3. Aku pun ada d3ngar pasal benda ni tapi aku tak faham. Sama cam twitter, tak reti.
    Blogspot aku tahu la. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dep.... JOINLAH IG
      best oooo. ang suka ambik gambor kan
      leh Hashtag metalica woooo

      Delete