My Iklan

Thursday, 19 September 2013

THE WAITRESS IN MEL'S DRIVE - IN

Salam pagi salam hari Khamis. Owhh arini Ialls dah start kijo. Sat lagi kui tujuh setengah baru nak gi opis. Rindu kat opis ku ni (tetiba feeling ghini). Rindu kat kawan kawan. Masih lagi bercerita disekitar percutian di USS. Kali ni ialls nak up photo 'The Waitress in MEL'S DRIVE-IN. Ayu ayu semuanya. Dancing tu jangan cakap aaa kanakkanak yang ada kat situ pun boleh gelek sama. JM lagi dua bulan nak gi nanti leh photo shoot dengan MDI ni. Salah sorang tu namanya domtonitto. Shummel mulut dia ni. Remaja belia. Waktu pukul empat setengah petang sebelum bermulanya PARADE. U olls nak bergambar dengan dia urang pun boleh tapi kena cepat. Lambat kena Q tu pun yang Q tu panjang memang tak boleh tunggu sebab MDI kena buat persembahan atas stage.
Jom layan layan photo MDI....


8 comments:

  1. eheeheh...yer..nanti turn JM fulak :-)

    Tapi kenapa dorang tak amdok org singapore eh..rasa cam pergi USS London pulak tapi ada ker heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM, rata rata urang puteh
      the cruisers tu lau perasan kan urangnya bertukar tukar
      cuba google USS The cruisers urangnya lain lain pulak
      The bettlejuice bettyboo pun urang puteh
      lau Urang melayu jadi BettyBoo camana gaya fulak JM;-)

      Delete
  2. Amboi.....memang ramai orang putih...best USS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. NKL< i try nak masuk rumah u tapi tak leh aa
      ai rasa I dah LOG iN google ni tapi still tak boleh nak tembus umah u tu

      Delete
  3. tetiba kan kita nak komen gini...

    lawoo kaler baju dorang... hehehe....

    tetiba jugak nak buat buku merah... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. BUAT cepat CPL
      rugi taw hahahha without BUKU MERAH ni
      Buku merah dilla dah bercop kini sudey

      Delete
  4. seksi, gebus jer diaorg ni...... awat masa saya gi sana x jumpa dia org ni

    ReplyDelete
  5. mekda, masa ang gi dulu ada Tak parade?
    PARADe kul lima tapi kejap sangat tak puas aaa

    ReplyDelete